Bucătărie românească sau internaţională?
Cred că noi am ajuns la un nivel mai înalt şi punem mai mult accent pe sănătatea noastră, decât au făcut-o generaţiile anterioare. Avem o gamă mai largă de produse din care putem alege, iar viaţa agitată pe care o trăim cu toţii astăzi ne îndeamnă cu paşi rapizi să mâncam sănătos şi să nu pierdem foarte mult timp în bucătărie.
Pentru a vă arăta că şi bucătăria românească autentică este bogată în cele mai sănătoase şi delicioase reţete, noi v-am propus, acum trei săptămâni, colecţia „Poveştile bucătăriei româneşti” a lui Radu Anton Roman. Astfel, în fiecare zi de luni, timp de şapte săptămâni, puteţi cumpăra ziarul TIMPUL împreună cu FEMEIA şi o carte ce nu ar trebui să vă lipsească din bucătărie.
E simplu şi uşor să spui că vei găti mai sănătos începând de mâine – dar, oare de câte ori aţi făcut asta? Aud de la prieteni destul de des întrebarea: tu când mai ai timp să găteşti?.. Le răspund zâmbind că eu gătesc cu drag şi cu încredere spre o viaţă mai sănătoasă
Mira Tănase
mirabela.tanase@timpul.md
O gamă largă de reţete culinare şi materiale despre sănătate găsiţi pe: www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!