Culinar.md

Bucuria de a comunica

 Nu contează că stăm în faţa unei căni cu ceai sau la un prânz, că ne cunoaştem de ani de zile sau că ne-am cunoscut acum o săptămână, dacă avem ce discuta eu mă strădui ca de fiecare dată să mă simt bine şi să mă bucur de fiecare conversaţie.

De multe ori îmi place să-mi adun prietenii în jurul unei mese şi să încercăm să găsim puterea de a lăsa grijile cotidiene de-o parte pentru a ne bucura de momentele petrecute împreună. Voi când aţi făcut asta ultima oară? Când aţi discutat ultima oară cu cineva despre altceva decât problemele de serviciu sau cele de acasă? O poveste haioasă despre cum aţi ars ultima dată mâncarea poate face minuni într-o conversaţie. Un banc spus câteodată nelalocul lui poate uimi, dar apoi poate detensiona atmosfera. Mie mi s-a întâmplat nu doar o dată să spun bancuri cu olteni şi în grup să avem câte unul de care eu am uitat, dar credeţi-mă că nu s-a întâmplat o catastrofă .

Până la urmă, viaţa nu e chiar aşa de lungă şi nu merită să o trăim încruntaţi şi singuri, niciodată nu se ştie când se termină, aşa că haideţi să ne bucurăm de ea aşa cum este, sau mai bine zis cum reuşim fiecare să ne-o facem.

Mira Tănase

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *