Culinar.md

Budincă de cartofi cu brânză

Ingrediente:
– 500 g cartofi
– trei ouă
– 200 g brânză
– 50 g unt
– o lingură pesmet
– cașcaval
– smântână

Mod de preparare
Spălați cartofii și îi puneți la fiert în coajă. Când au fiert, se scot și se lasă la răcit turnând apă rece peste ei (se decojesc mai ușor). Când s-au răcit, se curăță de coajă și se taie felii. Într-o tavă tapetată cu unt și pesmet, se așază bucățile de cartofi alternând cu straturi de brânză rasă sau cașcaval și smântână. Se bat ouăle și se presară pe deasupra compoziției. Se dă la cuptor până se rumenește. Se servește cu salată de legume proaspete. Este bună atât fierbinte, cât și rece.


Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *