Timpul Liber

Bună dimineaţa, ţară!

Îmi place mirosul proaspăt al ziarului tipărit şi… replicile dure ale dlui Tănase. 

Citindu-le, mă trezesc mai repede şi sunt mobilizat toată ziua”, ne scrie într-un răvaş unul dintre cititorii noştri fideli.

Lectura ziarului la începutul zilei este printre cele mai inofensive şi mai plăcute tabieturi. Mai ales când chiar aveţi ce citi. În TIMPUL găsiţi – de luni până vineri – reflectarea într-un mod profesionist şi echidistant a vieţii din ţară şi de peste hotare. Toată informaţia e concentrată într-o singură publicaţie destinată tuturor, de la mic la mare.

Editorialişti de valoare şi scriitori de pe ambele maluri ale Prutului vă oferă cele mai neaşteptate viziuni şi comentarii pentru ca dvs. ca cititor să fiţi mai informat şi, respectiv, mai sigur pe acţiunile întreprinse şi pe deciziile luate.

Iar pentru cititoarele noastre dragi am conceput Suplimentul gratuit FEMEIA – unicul ziar pentru femei, care poate fi găsit în fiecare zi de luni împreună cu TIMPUL. În el veţi găsi cele mai noi tendinţe vestimentare, sfaturi pentru întreţinerea frumuseţii şi tinereţii, materiale şi reţete culinare pentru ca orice cititoare să găsească răspunsuri la întrebările care o frământă. FEMEIA are 8 pagini care reprezintă 8 motive în plus pentru a deveni o femeie de succes.

Doriţi un consilier 5 zile pe săptămână?
Noi vi-l oferim. Mergeţi zilnic la chioşcul de lângă voi şi cereţi unicul cotidian naţional – TIMPUL.

E timpul tău! E timpul nostru!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *