Frumusețe

Buze senzuale

Buze care nu au nevoie de un machiaj accentuat pentru a ieşi în evidenţă? Chiar dacă nu te-ai născut cu buze extrem de sexy, poţi să faci câteva mici schimbări care să te ajute să ai buze mai pline şi mai senzuale, fără a apela la micile trucuri ale chirurgiei estetice. Trucuri mici, fie de îngrijire sau de machiaj, îţi oferă şansa de a-ţi pune buzele în valoare şi de a le face să fie extrem de apetisante.

Exfolierea

Nu trebuie să ţi se pară ciudat că buzele pot fi exfoliate. Fac parte integrantă din corpul nostru şi aşa cum obişnuim să recurgem periodic la catifelarea pielii prin exfoliere, la fel trebuie să îngrijim şi buzele. Exfolierea îndepărtează pielea moartă de la suprafaţa buzelor şi le lasă moi şi catifelate. Pe de altă parte, stimulează circulaţia sangvină, ceea ce face ca buzele să fie mai pline şi să capete un aspect roz natural. Aplică pe buzele tale un balsam de buze intens hidratant, lasă să acţioneze cel puţin 10 minute, apoi foloseşte o periuţă de dinţi pentru a-ţi masa delicat buzele. Pielea moartă va fi îndepărtată, iar buzele tale rămân perfect netede. După această procedură, se impune folosirea unui balsam de buze, balsam care are rolul de a hidrata pielea.

Tratamentul cu colagen

Aplică de cel puţin două ori pe zi un tratament pentru buze care conţine ingrediente ce stimulează producţia de colagen. Vitaminele A, C şi E sunt esenţiale pentru buzele tale, dar şi acidul hialuronic, care este un puternic hidratant ce oferă buzelor volum din interior.

Pune sângele în mişcare

Încearcă să cumperi produse cosmetice care conţin piper negru, mentă sau scorţişoară. Aceste gloss-uri nu sunt deloc periculoase pentru buzele tale. Ingredientele iritante umflă pielea buzelor şi le fac să pară mai pline prin stimularea circulaţiei sangvine.

Rujuri în culori deschise

Alege rujurile şi gloss-urile în nuanţe deschise. Este un truc simplu: ce este de culoare deschisă pare mai mare. Pe de altă parte, nuanţele închise au rolul de a da un aer de maturitate, uşor sofisticat, lucru care nu se impune acum, în perioada de vară. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *