Femeia

Ca la 18 ani

La 18 ani, am învățat să trăiesc momentul. Să întind mâna fără a-mi fi frică. Am învățat să mă accept pe mine, să mă iubesc. Că dragostea nu trebuie să doară. Am învățat că persoanele apropiate te pot răni cel mai tare. Dar, chiar și cele mai mari dezamăgiri îți pot deschide noi uși.

O persoană dragă sufletului meu a făcut recent 18 ani. Viața are cusurul de a trece prea repede. Și acum îmi aduc aminte de prima zi când am ținut-o în brațe și-mi părea cea mai firavă ființă de pe pâmănt. Astăzi, a devenit un om incredibil de bun, inteligent, vesel, sincer, frumos. Mă bucur că am avut șansa să-i fiu alături de-a lungul acestei călătorii.

Acestei fete, care abia așteaptă să descopere lumea întreagă, vreau să-i spun să aprecieze viața pe care o trăiește acum. Să fie recunoscătoare părinților pentru toate zilele în care au muncit cu greu pentru ea. Prietenii vor veni și vor pleca, chiar dacă va fi dureros, doar unii vor reuși să rămână alături.

Nu-ți cere scuze, dacă alegi să mergi pe drumuri mai puțin bătătorite. Nu despica firele în patru sau nouă. Mai bine treci pe la coafor să ți le taie. Nu lupta pentru cei care nu luptă pentru tine. În schimb, concentrează-te să lupți pentru cei care merită. Îndrăgostește-te și oferă dragoste celor din jur. Nu uita însă, să te iubești pe tine, în primul rând. Căci, la sfârșit de zi, ești doar tu cu tine.

Și orice s-ar întâmpla, capul sus și zâmbește (chiar și în poze)! 

Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *