Frumusețe

Cacao şi frumuseţea

Pentru a ajuta frumuseţea trebuie să foloseşti varianta crudă a pudrei de cacao pe care o găseşti fie în magazinele naturiste, fie în shopurile online. Această pudră este cea mai bună sursă de antioxidanţi, dar are şi un conţinut bogat în magneziu, crom, fier, mangan, cupru, zinc şi vitaminele C, A, E şi complexul B.

Mască pentru faţă
Amestecă o lingură de pudră de cacao crudă cu o linguriţă de miere de albine naturală, o lingură fulgi de ovăz măcinaţi şi două linguri de iaurt gras. Masează cu acest amestec faţa, lasă masca să acţioneze 10-15 minute, după care îndepărtează cu apă călduţă. Aplică masca o dată pe săptămână.

Cacao şi jojoba pentru faţă
Amestecă o linguriţă de pudră de cacao crudă cu o linguriţă-două de ulei de jojoba presat la rece. Masează faţa cu acest amestec (poate fi aplicat şi pe corp înlocuind uleiul de jojoba cu cel de măsline presat la rece) şi lasă să acţioneze 15 minute, după care îndepărtează cu o dischetă demachiantă îmbibată cu apă călduţă.

Cacao pentru piele netedă, fără vergeturi
Untul de cacao pe care îl găseşti în magazinele online se poate combina cu pudra de cacao şi se aplică pe zonele cu vergeturi. Se lasă să acţioneze 15 minute (de preferat se înfăşoară folie alimentară peste aceste zone după ce au fost masate), după care se îndepărtează la duş.

Cacao pentru hidratare
Poate să ţi se pară puţin ciudat, dar, în loc de spumantul de baie, adaugă o lingură de pudră de cacao şi 1/3 cană de lapte praf în apa din cadă pentru a hidrata eficient pielea. Nu vei mai avea probleme cu pielea uscată!

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *