Actualitate

Cafeneaua Simonei Halep din Constanţa duce LIPSĂ de clienţi. Motivul e greu de imaginat

Desele oferte propuse de fratele ei, Nicu, cel care se ocupă de afacere, popularitatea Simonei Halep şi preţurile rezonabile nu au fost argumente suficiente pentru a-i determina pe constănţeni să treacă prea des pragul cafenelei.

Locuitorii din zonă susţin că de vină ar fi un veritabil "blestem" al locaţiei în care este amplasată SH Cafe, aşa cum se numeşte cafeneaua Simonei.

„Acolo nu a mers niciodată nimic. De când am început să ies prin oraș, să fie vreo 20 de ani, aici nu au fost clienți. Au fost pe rând cafenele, baruri de noapte, restaurant, ba chiar și club, și cu toate astea nimic nu a rezistat mai mult de un an. Nu-mi aduc aminte să fi intrat o dată acolo. Tot timpul era gol”, a declarat un constănțean pentru libertatea.ro.

Simona Halep şi-a ajutat în schimb familia să îşi ridice, tot în Constanţa, o vilă pe mai multe etaje, a recondiţionat casa bunicilor şi şi-a construit casa pe aceeaşi stradă cu restul rudelor.

Constănţeanca i-a construit şi fratelui său o locuinţă în apropiere, la o stradă distanţă. Halep a strâns până acum din tenis 18.870.480 de dolari. 

Digisport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *