Finanţe

Călătoriile devin mai simple şi mai avantajoase cu Victoriabank

Deţinătorii cardului co-brand Shop & Fly au posibilitatea de a acumula mile-bonus în baza călătoriilor efectuate la cursele companiei Air Moldova. De asemenea, acestea pot fi acumulate şi la achitarea cumpărăturilor cu cardul bancar. Astfel, efectuând o călătorie cu orice cursă operată de compania Air Moldova, pasagerul poate acumula de la 175 până la 4000 mile-bonus în dependenţă de destinaţie şi clasa de rezervare a biletului. Iar achitând cu cardul Visa Shop&Fly în toate punctele comerciale unde este afişat logotipul Shop&Fly, clientul primeşte de la Victoriabank câte o milă-bonus pentru fiecare 40 lei cheltuiţi. Achitând cu cardul în oricare alt punct comercial, inclusiv peste hotare, clientul primeşte câte o milă-bonus pentru fiecare 80 de lei cheltuiţi.

Milele-bonus acumulate pot fi ulterior cu uşurinţă utilizate pentru realizarea diferitor scopuri: achitarea costului întreg sau parţial al unui bilet de avion pentru orice destinaţie din reţeaua de curse a companiei Air Moldova, îmbunătăţirea condiţiilor biletului până la clasa business, deservirea în sala VIP a aeroportului internaţional Chişinău, achitarea surplusului de greutate a bagajului, pentru achiziţionarea serviciilor şi produselor de la companiile-partenere ale proiectului, inclusiv sejururi, accesorii pentru călătorii, masa la un restaurant şi multe altele.

De asemenea, la deschiderea cardului Shop&Fly clienţii primesc cadou şi mile-bonus de bun venit din partea Victoriabank: 100 mile-bonus pentru deţinătorii cardurilor Visa Electron sau 500 mile-bonus pentru deţinătorii cardurilor Visa Classic.

Cardul Shop&Fly şi informaţiile suplimentare privind condiţiile de acumulare a milelor-bonus şi reţeaua companiilor-partenere ale proiectului pot fi obţinute la oricare din filialele Victoriabank sau cele patru agenţii Air Moldova. În plus, pot fi găsite pe site-urile participanţilor la proiect sau la nr. de telefon al Serviciului Suport Clientelă non-stop al Victoriabank (21-02-02, 21-03-03) şi la Serviciul de informaţii Air Moldova (830-830). 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *