Cameron Diaz declară ca este atrasă de fete şi îi place sexul animalic

publicat în Vedete pe 20 Iunie 2010, 12:00

 Cu toate ca a fost vocea printesei Fiona din seria animata Shreck, ultimele comentarii ale cunoscutei actrite sunt demne de "strada cu felinare rosii".

 Si nu este de mirare, avand in vedere ca cele spuse de Cameron fac parte dintr-un interviu acordat revistei Playboy. O parte din acesta este mult prea "fara perdea" pentru a fi rescris, insa pe scurt, actrita a lasat sa se inteleaga ca este atrasa de persoanele de acelasi sex si a dat detalii despre viata sa intima, afirmand ca ii place sa faca sex salbatic, scrie Daily Mail.

“Sexualitatea si dragostea pot sa fie doua lucruri diferite. Pot sa fiu atrasa din punct de vedere sexual de o femeie, dar asta nu inseamna ca vreau sa fiu indragostita de ea. Daca voi fi cu o femeie din punct de vedere sexual, nu inseamna ca sunt lesbiana. Dam definitii si stigmatizam oamenii foarte usor, insa aceste lucruri sunt extrem de greu de definit”, a declarat Diaz pentru Playboy.

Actrita a adaugat ca prefera atitudinile primare, animalistice de genul “Arunca-ma peste umarul tau. Tu barbat, eu femeie”. “Imi place contactul fizic. Simt nevoia sa-mi ating in permanenta iubitul, iar asta nu este o optional", a explicat actrita.

Sursa: Timpul.md