Astăzi 15 Noiembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 14:03
Abonamente

CM 2018 3 Iulie 2012, ora 11:59

Campania „Un val de premii!” de la Stary Melnik îşi desemnează câştigătorii

Marime Font

Campania promoţională „Un val de premii!” de la Stary Melnik a ajuns pe ultima sută de metri.

Primii 7 norocoşi au intrat deja în posesia celor mai mari premii oferite de Stary Melnik – câte un televizor LED 42” Panasonic VIERA. Işcenco Evghenii, Nagorneac Alexei, Prudnic Ivan şi Namolovan Tudor din Chişinău, Raţă Valentin din raionul Ialoveni, Cheptene Oleg din Străşeni şi Guţol Tatiana din Bălţi, absolut întâmplător au descoperit inscripţia cu marele premiu de pe partea interioară a etichetei promoţionale Stary Melnik. Deşi au ştiut despre campania promoţională „Un val de premii!”, toţi cei şapte participanţi au confirmat că nu s-au gândit să aibă parte de un asemenea câştig. Datorită acestei campanii, câştigătorii s-au convins o dată în plus de faptul că, atunci când nici nu te aştepţi, se întâmplă cele mai interesante lucruri în viaţă.

În perioada promoţiei, Nagorneac Alexei a cumpărat 6 beri Stary Melnik. După ce a tot răzuit dreptunghiul alb din partea interioara a etichetei, nu a descoperit nimic. A şaptea sticlă de bere s-a dovedit a fi cea cu noroc, a cumpărat-o în timp ce era la o plimbare în oraş, cu prietenii.
Işcenco Evghenii, la fel, era în compania unui bun prieten şi a decis să-i facă cinste cu o bere Stary Melnik. A cumpărat două sticle, ambele au fost cu câştig. Marele noroc a fost de partea lui Eugen, el a intrat în posesia televizorului LED, iar prietenul său a câştigat o halbă de bere Stary Melnik.Evghenii Işcenco

Valentin Raţă, vineri, după serviciu, împreună cu prietenii au decis să privească fotbal, dar nu înainte de a a cumpăra câte o sticlă de bere. „Ştiam de promoţie, dar nu am cumpărat Stary Melnik ca să câştigăm, pur şi simplu consumăm această bere din plăcere. Plăcerea a fost dublă când am descoperit eticheta câştigătoare. Nu-mi explic cum s-a întâmplat că anume eu să fiu marele norocos. Mulţumesc organizatorilor acestei campanii.”

Campania promoţională „Un val de premii!” a fost lansată la 1 mai curent şi până pe 13 iulie 2012, Stary Melnik pune la bătaie încă 3 televizoare LED 42” Panasonic VIERA TX-LR42E30. Alte 300 fotolii puf în formă de minge, 20 000 halbe de bere şi 3 000 mingi de fotbal, toate cu marca Stary Melnik, au creat un val surpinzător de premii pentru toţi amatorii acestei mărci de bere. Organizatorii speră că, până la finalul campaniei, cât mai mulţi amatori de bere Stary Melnik se vor bucura de premiile aşteptate.


Valentin Raţă 

Campania promoţională „Un val de premii!” este organizată de compania Efes Vitanta Moldova Brewery, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru marca de bere Stary Melnik.

La campania promoţională participă toate sticlele de bere Stary Melnik Svetloe şi Stary Melnik Zolotoe, cu ambalajul promoţional de 0,5L, sticlă. Premiile se găsesc prin desprinderea etichetei de pe gâtul sticlei şi răzuirea cernelii speciale, în momentul în care eticheta este uscată. Zona răzuibilă şi semnul premiului se află pe verso-ul etichetei de pe gât, în partea centrală. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 14:03

Guvernul condus de Pavel Filip s-a deplasat astăzi la Drochia, acolo unde se desfăşoară o şedinţă comună cu autorităţile locale. Descinderea în nordul ţării face parte din strategia de comunicare a Executivului cu exponenţii administraţiilor publice, dar şi cu oamenii simpli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 14:01

Liderii PAS şi PPDA au fost folosiţi de serviciile secrete ruse, într-un război ascuns împotriva Republicii Moldova. De această părere este jurnalistul român Victor Nichituş, într-un articol publicat pe platforma Vox publika. Autorul face trimitere la legăturile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 14:01

PDM este printre cele mai importante formațiuni politice care îi fac pe oameni să se simtă mândri că sunt moldoveni. Datele ultimului sondaj realizat de IMAS arată că Partidul Democrat este al doilea în listă, după PSRM. Astfel pentru PSRM optează 18 la sută din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 10:07

Patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 30 și 48 de ani, au fost reținuți în cadrul cauzei penale privind circulația ilegală de droguri, gestionată de către procurorii Procuraturi pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 09:57

Ședința comună a Guvernelor României și Republicii Moldova va avea loc la 22 noiembrie la București, a declarat astăzi, în debutul ședinței Guvernului, premierul Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 09:52

Guvernul Marii Britanii a aprobat, miercuri, acordul privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a anunțat premierul Theresa May.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 09:45

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu s-a adresat ucrainenilor cu ocazia comemorării Holodomorului și le-a spus de ce a decis să acorde autocefalie Bisericii Ortodoxe Ucrainene. Declarația lui Bartolomeu a fost publicată pe site-ul Bisericii Ortodoxe a Ucrainei din SUA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 09:32

„Politica externă a Rusiei este alcătuită dintr-un amestec bizar de tradiții ale birocrației corupte și ale lumii interlope. Europenii încearcă să-și bazeze acțiunile pe cu totul alte idei despre realitate, de aceea, aceleași lucruri pentru Kremlin și Europa au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 09:29

Activitatea pe care a desfășurat-o Partidul Democrat prin decidenții din Guvern și Parlament, nu putea să nu aducă rezultate. PDM a înregistrat o creștere în sondaje pentru că în ultimul an s-a axat pe acțiuni, iar răspunsurile celor care au participat la sondaj au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 09:17

Editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru, spune că nu e mirat de preferințele alegătorilor, reliefate în sondajul prezentat ieri de Compania IMAS. Mai mult, analistul susține că ar fi explicabil de ce crește în preferințe Partidul Democrat (PD) și descresc Partidul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 08:31

Comitetul de Stat pentru Venituri din Armenia a efectuat un control la ”Gazprom Armenia”, filiala conercnului rus in aceasta tara cauzaziana, unde a descoperit mai multe încălcări și cazuri de evaziune fiscală la scara mare, potrivit RBC.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 08:30

Republica Moldova și România au inițiat negocierile pentru semnarea unui acord interguvernamental care prevede că cetățenii din ambele state vor putea vorbi la telefon fără a achita tarifele de roaming, transmite IPN cu referire la un proiect aprobat în ședința Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 08:26

Avertismentul meteorologilor: vremea se va răci în următoarele zile în spațiul românesc (INFOGRAFIC)

Vremea se răcește începând de joi până duminică, avertizează meteorologii. Temperaturile vor fi mai mici cu aproape opt grade față de cele normale pentru această perioadă. În majoritatea regiunilor va ploua, așa cum arată prognoza pe următoarele zile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2018, ora: 08:19

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, salută ajungerea la un consens privind Brexitul, precizând că acordul înseamnă "garanţii ferme pentru românii din Marea Britanie". 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 15 Noiembrie 2018, ora: 00:02

Cercetătorii italieni au ajuns la concluzia că dacă adaugi zahăr în şampon, o serie de afecţiuni ale scalpului vor dispărea. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 15 Noiembrie 2018, ora: 00:02

Grâul a devenit unul dintre cele mai controversate alimente de pe planetă din cauza faptului că are în componenţa sa gluten – o proteină care, susţin unii, cauzează o mulţime de afecţiuni, de la obezitate la depresie. Catherine Price a investigat ce efecte are glutenul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2018, ora: 21:01

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă, care investighează prezumata imixtiune a Fundației Open Dialog în politica moldovenească, Igor Vremea, a făcut astăzi publice întrebările la care urmau să răspundă lidera PAS, Maia Sandu, dar și liderul PPDA, Andrei Năstase,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2018, ora: 19:20

Guvernul a adoptat astăzi hotărârea, potrivit căreia, din data de 1 ianuarie 2019, bătrânii care au o pensie mai mică decât minimul de existență, adică 1.589 de lei, vor primi pensii majorate cu 10 la sută. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2018, ora: 17:36

Preşedinta UNJR Dana Gîrbovan: Rezolutia Parlamentului European impotriva Romaniei, sub pretextul ca apara statul de drept, desconsidera insasi valorile cuprinse in conventiile si tratatele invocate in preambul, valori pe care s-a fondat Uniunea Europeana.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2018, ora: 17:35

Guvernul a aprobat astăzi regulamentul privind funcționarea căminelor studențești. Documentul prevede îmbunătățirea condițiilor de trai în căminele studențești, precum și condiții facilitate de acces pentru persoanele cu nevoi speciale. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2018, ora: 17:06

Proiectele sociale de anvergură, derulate de Guvernul Filip sunt apreciate de cetățeni. Cel puțin așa arată datele ultimului sondaj de opinie, realizat de IMAS și prezentat astăzi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2018, ora: 16:58

Europarlamentarul Andi Cristea, copreședintele grupului de prietenie parlamentară UE-RM, susține că votul de astăzi al Parlamentului European, care vizează Republica Moldova, este un document politizat, care nu-şi are locul în context electoral. Amintim că Parlamentul European a...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)