Astăzi 17 Ianuarie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 17:00
Abonamente

CM 2018 3 Iulie 2012, ora 11:59

Campania „Un val de premii!” de la Stary Melnik îşi desemnează câştigătorii

Marime Font

Campania promoţională „Un val de premii!” de la Stary Melnik a ajuns pe ultima sută de metri.

Primii 7 norocoşi au intrat deja în posesia celor mai mari premii oferite de Stary Melnik – câte un televizor LED 42” Panasonic VIERA. Işcenco Evghenii, Nagorneac Alexei, Prudnic Ivan şi Namolovan Tudor din Chişinău, Raţă Valentin din raionul Ialoveni, Cheptene Oleg din Străşeni şi Guţol Tatiana din Bălţi, absolut întâmplător au descoperit inscripţia cu marele premiu de pe partea interioară a etichetei promoţionale Stary Melnik. Deşi au ştiut despre campania promoţională „Un val de premii!”, toţi cei şapte participanţi au confirmat că nu s-au gândit să aibă parte de un asemenea câştig. Datorită acestei campanii, câştigătorii s-au convins o dată în plus de faptul că, atunci când nici nu te aştepţi, se întâmplă cele mai interesante lucruri în viaţă.

În perioada promoţiei, Nagorneac Alexei a cumpărat 6 beri Stary Melnik. După ce a tot răzuit dreptunghiul alb din partea interioara a etichetei, nu a descoperit nimic. A şaptea sticlă de bere s-a dovedit a fi cea cu noroc, a cumpărat-o în timp ce era la o plimbare în oraş, cu prietenii.
Işcenco Evghenii, la fel, era în compania unui bun prieten şi a decis să-i facă cinste cu o bere Stary Melnik. A cumpărat două sticle, ambele au fost cu câştig. Marele noroc a fost de partea lui Eugen, el a intrat în posesia televizorului LED, iar prietenul său a câştigat o halbă de bere Stary Melnik.Evghenii Işcenco

Valentin Raţă, vineri, după serviciu, împreună cu prietenii au decis să privească fotbal, dar nu înainte de a a cumpăra câte o sticlă de bere. „Ştiam de promoţie, dar nu am cumpărat Stary Melnik ca să câştigăm, pur şi simplu consumăm această bere din plăcere. Plăcerea a fost dublă când am descoperit eticheta câştigătoare. Nu-mi explic cum s-a întâmplat că anume eu să fiu marele norocos. Mulţumesc organizatorilor acestei campanii.”

Campania promoţională „Un val de premii!” a fost lansată la 1 mai curent şi până pe 13 iulie 2012, Stary Melnik pune la bătaie încă 3 televizoare LED 42” Panasonic VIERA TX-LR42E30. Alte 300 fotolii puf în formă de minge, 20 000 halbe de bere şi 3 000 mingi de fotbal, toate cu marca Stary Melnik, au creat un val surpinzător de premii pentru toţi amatorii acestei mărci de bere. Organizatorii speră că, până la finalul campaniei, cât mai mulţi amatori de bere Stary Melnik se vor bucura de premiile aşteptate.


Valentin Raţă 

Campania promoţională „Un val de premii!” este organizată de compania Efes Vitanta Moldova Brewery, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru marca de bere Stary Melnik.

La campania promoţională participă toate sticlele de bere Stary Melnik Svetloe şi Stary Melnik Zolotoe, cu ambalajul promoţional de 0,5L, sticlă. Premiile se găsesc prin desprinderea etichetei de pe gâtul sticlei şi răzuirea cernelii speciale, în momentul în care eticheta este uscată. Zona răzuibilă şi semnul premiului se află pe verso-ul etichetei de pe gât, în partea centrală. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 17:00

Supărat că lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a declarat, recent, la o emisiune televizată că dânsa ar da toți procurorii afară și că Autoritatea Națională de Integritate a fost creată pentru ca statul „să mai fure” niște bani, fostul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 16:49

Guvernul va continua să muncească la capacitate maximă și să producă efecte pozitive pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor, îmbunătățirea mediului de afaceri, modernizarea țării în general. Declarația a fost făcută de către prim-ministrul Pavel Filip, care a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 16:49

Al doilea summit dintre Donald Trump şi Kim Jong-un ar putea să aibă loc în martie sau aprilie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 16:12

În cadrul raportului de guvernare la trei ani de activitate Pavel Filip a răspuns şi la întrebarea dacă Partidul Democrat se promovează folosind resursele Guvernului. Premierul a negat aceste declaraţii şi a comunicat că în campania electorală vom avea parte de multă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 16:10

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a confirmat prezenţa la Reuniunea informală a miniştrilor Apărării din ţările membre ale Uniunii Europene care este programată a avea loc la Bucureşti în zilele de 30 şi 31 ianuarie, a declarat ministrul Apărării, Gabriel Leş.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 15:19

Investiții, locuri de muncă mai bine plătite, venituri mai mari – adică bunăstare sunt principalele priorități ale Guvernului pentru a determina oamenii să rămână acasă, să nu plece din ţară. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 15:18

Autoritățile din Ucraina au anunțat reținerea unei jurnaliste ucrainene acuzate de subminarea integrității teritoriale a țării, potrivit Radio Liberty.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 14:01

Candidatul independent Andrei Nastas, care va candida la alegerile parlamentare în circumscripția nr. 33 din Chișinău, ar fi chiar proiectul liderului PPDA, Andrei Năstase, deși ultimul afirmă că guvernarea ar sta în spatele polițistului-„spoiler”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 13:59

Japonia a trimis o notă de protest Rusiei din cauza controlului efectuat de grănicerii ruși pe vasele pescarilor japonezi langă insulele Kurile, transmite RIA Novosti.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 13:56

Partidul Democrat din Moldova trimite a decis să trimită corpului diplomatic din țară, observatorilor OSCE, dar și finanțatorilor direcți ai Promo-Lex (USAID, Fundația Soros, Consiliul Europei și Ambasada Marii Britanii la Chișinău) analiza sa referitoare la două rapoarte emise...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 13:46

 Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu. Premierul a felicitat România cu ocazia preluării Președinției la Consiliul Uniunii Europene, menționând că Republica Moldova mizează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 13:34

Primarul interimar al municipiului Orhei, Diana Memeț, a inspectat noile unități de transport public din oraș, procurate de administrația locală la sfârșitul anului trecut. Toate microbuzele sunt pe rute și circulă conform graficului stabilit, iar oamenii s-au declarat extrem de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 13:12

 Rusia a pus la cale o nouă diversiune antiromânească cu bătaie lungă: „marcarea” aniversării a 660-a de la formarea Țării Moldovei. În acest scop, liderul de la Condrița a convocat la președinție un grup de personaje obscure cu viziuni staliniste și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 12:36

Un procent de 61% dintre ruși sunt rușinați de faptul că poporul rus trăiește „în sărăcie veșnică și nesiguranță”, rezultă din rezultatele sondajului realizat de ”Levada Center”, potrivit Meduza.io.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 12:05

Reprezentantii Partidului Democrat din Moldova au depus la CEC o contestatie impotriva blocului electoral ACUM. Democratii il acuza pe liderul PPDA, Andrei Nastase, ca si-a facut campanie electorala folosind retelele de socializare si le cer membrilor CEC sa examineze actiunile acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 11:59

Jurnalistul român Victor Nichituș scoate în evidență carențele rapoartelor prezentate de către Promo-LEX, organizație care monitorizează procesul electoral. În opinia lui Nichituș, principala problemă este că autorii rapoartelor despre campanie nu verifică...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 10:27

Dezastru total în Europa! Autoritățile din Cernăuți, Ucraina, au luat măsuri extrem de dure împotriva străinilor din administrație Așadar, în această provincie funcționarii publici care dețin dublă cetățenie vor fi demiși din funcții.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 10:13

Compania românească „Transgaz” a început lucrările de construcție a gazoductului Ungheni-Chișinău. Administratorii „Vestmoldtransgaz” au semnat la începutul săptămânii contractul de achiziție de lucrări pentru construirea complexului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 10:02

Gigantul chinez de telecomunicaţii Huawei a refuzat să comenteze joi informaţiile potrivit cărora procurori americani investighează compania pentru furt de secrete comerciale de la parteneri de afaceri din Statele Unite, notează agenţia DPA, citând presa de peste Ocean.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 09:36

Autorităţile sârbe au reuşit să dejoace un complot pentru uciderea lui Vladimir Putin, cu o zi înainte de vizita liderului rus în Belgrad.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 09:35

”Reprezentanța” Transnistriei de la Moscova va fi condusă de Leonid Manakov, avocat rus și fost ofițer al serviciilor secrete din Rusia, se arata pe site-ul așa-zisului ”Minister al Afacerilor Externe” al Transnistriei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 09:34

Organizația internațională pentru drepturile omului Open Doors a prezentat lista anuală a 50 de țări în care sunt persecutați creștinii minoritari. Anul acesta Rusia a fost plasată pe locul 41, între Kenya și Malaezia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 09:31

Vor fi construite inclusiv noi clădiri şi vor modernizate, între altele, secţiile de Montaj, Caroserii şi Vopsitorie, pentru ca producţia să crească, în medie, cu 15 maşini pe oră.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2019, ora: 09:02

Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat instituțiilor abilitate din domeniul sănătății să examineze și să identifice mecanisme de reducere a adaosului comercial aplicat la medicamentele comercializate în rețeaua farmaceutică.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 Ianuarie 2019, ora: 08:48

Horoscop 17 ianuarie 2019. O zi cu multe surprize pentru nativi, în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să plecaţi într-o scurtă vacanţă sau să aveţi parte de o întâlnire care vă va schimba viaţa. Faceţi ceea ce vă ghidează inima.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)