Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:34
Abonamente

Snooker 18 Aprilie 2011, ora 13:24

Campionatul Mondial de Snooker continuă. Azi intră în joc Ronnie O'Sullivan

Marime Font

Mark Williams a făcut primul pas pentru obţinerea celui de-al treilea titlu mondial, după victoria cu 10-5 în disputa cu Ryan Day. Cîştigător la Crucible în 2000 şi 2003, numărul doi mondial a făcut o sesiune de seară de vis şi a reuşit să se califice în turul următor eliminîndu-l pe unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

"Este greu să joci împotriva unui jucător cu care te cunoşti atît de bine. Sînt bucuros de victorie dar aş fi preferat să îl scot din joc pe altcineva. Sînt încrezător că voi face o figură frumoasă aici. Nici în visele cele mai frumoase nu credeam că voi mai concura vreodată pentru poziţia de lider în ierarhia mondială" a declarat Wiliams, cel care ajunsese în 2007 pe poziţia 47 în clasament.

Campionul mondial din 2005, Shaun Murphy, a reuşit să treacă fără prea mult efort de Marcus Campbell la finalul unei partide pe care a controlat-o de la început pînă în ultimul moment. Englezul de 28 de ani a reuşit patru break-uri de peste 90 de puncte (93, 100, 99, 96) şi a încheiat cu 10-1 prima manşă a competiţiei disputată în teatrul de la Crucible.“E extraordinar să te califici în semifinale sau în ultimul act la Crucible. Totuşi, pentru mine contează doar victoria în finală. Dacă nu voi câştiga, atunci voi fi foarte dezamăgit” a declarat Murphy pentru Eurosport.

Alte rezultate înregistrate pînă acum la Campionatul Mondial de Snooker:

Judd Trump 10-8 Neil Roberson
Jamie Cope 10-7 Andrew Pagett
Ali Carter 10-3 Dave Harold

Astăzi se mai dispută confruntările Ding Junhui - Jamie Burnett (8-1 este scorul înregistrat la această oră), Stephen Hendry - Joe Perry (6-3), Ronnie O'Sullivan - Dominic Dale, Stephen Maguire - Barry Hawkins, Peter Ebdon - Stuart Bingham. 

Sursa: gsp

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md