Candu: Decizia CC este o nouă GAFĂ de proporții a Guvernării Chicu

publicat în Actualitate pe 9 Aprilie 2020, 18:29

 

Dragi guvernanți, vă felicit cu o nouă gafă publică de proporții. Cât de mari trebuie să fie încălcările pentru ca să fie recunoscute de o Curte în care ați delegat foștii voștri fruntași de partid? Stare de urgență nu înseamnă dezlegare pentru corupție, abuzuri și încălcări. Nu vom permite să vă faceți de cap cât timp oamenii stau acasă și să profitați de situația complicată din țară. Comisia pentru situații excepționale putea și poate în continuare să aprobe cu efect imediat suport pentru oameni, Parlamentul ar fi putut vota în două lecturi legea, pentru ca deja în aceiași zi să fie promulgată, au fost și sunt instrumente legale eficiente pentru susținerea populației și a medicilor. Nu sunt și nu credeți că veți avea vreodată instrumente suficiente pentru abuzuri și corupție. Faceți treabă și lăsați jocurile. Felicit toți colegii din Parlament cu această mică victorie pentru statul nostru de drept.

Și da, dle prim-ministru Chicu, Guvernul poate aplica toate măsurile enumerate de Dvs printr-o simplă dispoziție a Comisiei pentru Situații Excepționale.

Andrian Candu / facebook.com

NEWS ALERT / Curtea Constituțională a SUPENDAT legea pentru Guvernul Chicu și-a asumat răspunderea FĂRĂ să ARGUMENTEZE de ce!