Astăzi 20 Februarie 2018, Marţi - Ultima actualizare la 19 Februarie 2018
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Politică 7 Martie 2014, ora 11:29

Candu dezamăgit de plecarea din partid a lui Bolboceanu: Este foarte ciudat că oamenii au „revelații” cu câteva luni înainte de alegeri

Marime Font

Plecarea lui Iurie Bolboceanu din partid l-a dezamăgit pe Andrian Candu. Deputatul PD spune că-i vine greu să înțeleagă gestul fostului coleg și sugerează că acesta s-ar fi „vândut”.

Candu susține că acesta din urmă nu s-a prea manifestat nici în Parlament, nici la partid.

„Este foarte ciudat că oamenii au „revelații” cu câteva luni înainte de alegeri. Mi s-au părut de-a dreptul comice argumentele fostului coleg Bolboceanu, care a descoperit brusc, în an electoral, la final de mandat de deputat, că partidul din care face parte nu are o doctrină social-democrată pe gustul lui. Tare mi-ar fi plăcut să vină cu idei noi la partid, viziuni, propuneri, să le discutăm, nu să folosească asta ca așa-zis „pretext” pentru face un gest dubios. Nu l-am văzut pe Bolboceanu să se manifeste vreodată serios în Parlament sau partid, de aceea mă miră argumentele lui. Să fie clar, nu mă miră plecarea acestuia”, a scris democratul într-o postare pe Facebook.În opinia sa, gestul fostului coleg este unul de lașitate. „Pentru Coaliția Pro-Europeană este un vot pierdut sau parțial pierdut, iar pentru PDM este doar un gust amar, nimic mai mult. De corectitudine nu mai vorbesc, modul în care a făcut-o vorbește de la sine. Dacă dl Bolboceanu sau noii lui „prieteni” își imaginează ca au dat o lovitură PDM sau Coaliției, o să rămână cu imaginația, curând se va vedea câte parale (sau ruble?) a costat toată această poveste”, mai scrie Candu.

Bolboceanu a negat ieri că a primit bani în schimbul plecării sale din partid.

Reamintim că ieri 6 martie, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului, Iurie Bolboceanu a anunțat că se retrage din fracțiunea Partidului Democrat și că părăsește formațiunea.

sursa: unimedia.info

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2018, ora: 16:31

Trei instituții importante vor fi iluminate artistic: O să dea o nouă viață orașului Chișinău

Trei instituții importante vor fi iluminate artistic: O să dea o nouă viață orașului Chișinău

Fațadele Muzeului Naţional de Etnografie și Istorie Naturală, Palatului Naţional „Nicolae Sulac” și Teatrului Naţional de Operă și Balet „Maria Bieșu” vor fi iluminate artistic.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2018, ora: 08:21

Grigore Vieru – un poet absolut

Grigore Vieru – un poet absolut Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul