Timpul Local

Capital Tour va duce in imparatia testoaselor careta-careta

In ultimii ani, in regiunea Side de pe litoralul turcesc al Marii Mediterane s-au deschis niste hoteluri la a caror vedere ti se taie respiratia. Unul dintre acestea este „Likiya World & Lings Golf”, iar cel mai scurt drum din Chisinau spre Denzyaka, satucul langa care e amplasat hotelul, trece prin Compania „Capital Tour”…

„Likiya World & Lings Golf” este una dintre cele mai „tinere” destinatii maritime din Side. Se afla la doar 50 km de Aeroportul Antalya, s-a deschis in noiembrie 2008 – deci, e la prima vara „activa” -, iar hotelul ocupa 300 de mii de metri patrati din cei 1.000.000 rezervati. In mai putin de un an a devenit foarte popular printre impatimitii de plaja si de mare, dar mai ales printre pasionatii de golf – vorba e ca la „Likiya World & Lings Golf” exista singurul din zona Marii Mediterane teren de tip links. Iar golfistii adevarati, la sigur, stiu prin ce e special un teren links…O alta atractie a acestui loc este un fenomen ce se intampla doar in iunie-august si care e o adevarata minune a naturii – testoasele „careta-careta”, introduse in „Cartea Rosie”, debarca in mod organizat pe plaja de la Denzyaka, unde-si depun ouale. Privelistea e un adevarat spectacol, iar atunci cand apare „noua generatie”, angajatii hotelului, dar si turistii, merg sa ajute micutele testoase sa ajunga la mare.

In ceea ce priveste serviciile, „Likiya” intruneste tot ce exista mai bun in turismul turcesc: camere standard, de tip suite si vile; trei piscine pentru maturi si una pentru copii; distractii pentru toata familia; centru Spa si sala de fitness; terenuri de golf si fotbal; corturi pentru tenis si sala de bowling si multe altele. Conceptul dupa care a fost construit hotelul este „mai aproape de natura”, motiv din care s-a folosit multa marmura, lemn si sticla. Astfel, nu mai e de mirare ca aici exista singura in Turcia „piscina japoneza”, construita exclusiv din lemn… Masa – Ultra All Inclusive – poate fi luata atat la restaurantul de baza, cat si la terasa acestuia, in gradina. Pentru gurmanzi functioneaza cinci restaurante a la carte, unul dintre care – cel de peste – e destinat in special firilor romantice, caci se afla chiar pe… apa, intr-o mini-piscina cu vedere la mare.

Nu e pacat sa ratati o asemenea experienta?!

 

Adresa „Capital Tour”:
bd. Decebal 91, oficiu 62
Chisinau, R. Moldova
Tel.: 63.22.33
Aviatel: 53.82.59
www.capitaltour.md
turism@capitaltour.md
avia@capitaltour.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *