Timpul Local

Capital Tour va invita pe tarmul regilor

S-a mai scurs o saptamana de vara – am si trecut de miezul „celui mai iubit dintre anotimpuri” – si iata-ne in „ora de varf” a vacantelor. Iar vacantele, fiti de acord, sunt de neconceput fara de mare si soare. Caci, oricat de mult ne-ar placea sa escaladam muntii ori sa exploram orasele, cateva zile tolaniti la soare ne umplu de energie pentru un an intreg. Cei mai ingeniosi, e adevarat, reusesc sa combine si marea, si muntele, si excursiile, iar in ajutor le vine Compania „Capital Tour”.

Printre destinatiile de vis pe care vi le propune in aceasta vara „Capital Tour”, unul dinte cei mai importanti operatori de turism din RM, se numara litoralul din Kemer, din regiunea Antalya a Turciei. Zona Kemer este cunoscuta si indragita de turistii din intreaga lume pentru armonia dintre mare si munte, care domneste aici, dar si pentru vestigiile istorice, daca doriti sa mergeti in excursii. „Dragostea” dintre cele doua frumuseti ale naturii incepe imediat cum iesi din Antalya si iti incanta ochiul de-a lungul intregului drum: marea de o parte, muntele – de alta…

La doar 17 km de Kemer se afla satucul Tekirova, langa care s-a inaltat un hotel minunat – „Queen’s Park Resort & Spa”. Situat chiar pe malul marii, pe 60.000 de metri patrati, „Queen’s Park” a fost deschis in 2004 si de atunci si-a confirmat continuu categoria de cinci stele. Functioneaza dupa principiul „all inclusiv”, are propria plaja de 140 de metri, din pietre si nisip (apropo, aici e arborat Drapelul albastru care confirma curatenia), iar in spate este ocrotit de un munte maiestuos.

Turistii care vin sa se odihneasca la „Queen’s Park” au de ales intre 365 de camere standard de 27 de metri patrati fiecare, 49 de camere Connection (cu doua dormitoare), 38 de camere in Villa si zece in Terrace, dar si multe alte variatiuni de cazare, inclusiv doua Lux King Suite, de cate 154 de metri patrati fiecare, cu bai si jacuzzi proprii. Pentru cei care, totusi aleg ceva mai „pamantesc”, la hotel exista – gratis – piscine (deschise si acoperite) pentru maturi si pentru copii, sala de fitness, baie turceasca, terenuri de tenis, mese pentru ping-pong si zeci de alte distractii pe toate gusturile. Apropo de gusturi, acestea va vor fi rasfatate Ultra All Inclusiv atat in restaurantul de baza, cat si in patru restaurante A la carte si in cele trei baruri. Si, desigur, ce fel de odihna in Turcia fara de procedurile Spa? Aici e o imparatie aparte de unde, iesind, de simti cu adevarat rege si regina. Merita sa incercati!..

„Queen’s Park” va asteapta chiar de saptamana viitoare. Pretul unui sejur pentru o persoana, in numar double – include zborul din Chisinau, transferul aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopti/8 zile, All Inclusive, serviciile ghidului care va intampina, asigurarea medicala – este de 850 de EURO. Zborule se efectueaza in zile de 23, 25 si 26 iulie. Pentru detalii, contactati „Capital Tour”:

bd. Decebal 91, oficiu 62
Chisinau, R. Moldova
Tel.: 63.22.33
Aviatel: 53.82.59
www.capitaltour.md
turism@capitaltour.md
avia@capitaltour.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *