Actualitate

Capitanul echipei olimpice a R. Moldova a implinit majoratul

Purtatorul drapelului de stat al R. Moldova la Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver, biatlonistul Victor Panzaru, a implinit astazi majoratul.

“Cel mai frumos cadou pentru mine este participarea la Olimpiada, si in special misiunea de port-drapel”, a remarcat in exclusivitate pentru TIMPUL, atletul omagiat.

El a mai afirmat ca “aflandu-ma de cateva zile la Vancouver m-am acomodat cu diferentele de fus orar, ce-i drept mi-e cam somn ziua. M-a impresionat Satul Olimpic, ce-i drept e prea mult control din partea securitatii, dar e mai bine asa. Avem parte de multe oportunitati de distractie, biliard, internet, jocuri electronice, care sper sa nu ne sustraga de la antrenamente”.
Este de remarcat ca lotul echipei noastre include sapte atleti, inclusiv patru sportivi naturalizati.

In probele feminine, vom fi reprezentati de doua persoane: renumita biatlonista de origine rusa, creditata cu sanse mari de a obtine un rezultat prestigios in probele de biatlon, si Alexandra Camenscic, schioare originara din satul Rascova, Criuleni.

Solicitata de TIMPUL, Camenscic a mentionat ca „Olimpiada din Canada reprezinta realizarea unui vis pe care, probabil, il are fiecare sportiv. Avem timp si de relaxare, astazi de exemplu, l-am felicitat pe capitanul nostru, Victor Panzaru, si am inteles ca, pentru el, nu exista cadou mai frumos decat participarea la Olimpiada”.

Alexandra a inceput sa practice schi din anul 2007, transferandu-se de la atletism.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *