Horoscop

Capricorni, nu uitaţi de odihnă. Află ce spun astrele

TAUR
Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa de a contrazice pe toată lumea. Acordaţi mai mulă atenţie familiei şi, mai ales, partenerului de viaţă. Împreună, puteţi rezolva o problemă financiară.

GEMENI
V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, trecătoare. Acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale.

RAC
Se pare că deveniţi irascibil din cauza schimbărilor de program. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să stricaţi relaţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă.

LEU
Sunteţi tentat să vă angajaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp. Nerăbdarea şi nervozitatea vă pot reduce randamentul. Fiţi foarte atent în activitatea profesională.

FECIOARĂ
Se anunţă o zi tensionată, din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Se pare că aveţi opinii diferite în ceea ce priveşte o investiţie importantă. Dacă reuşiţi să evitaţi o ceartă, situaţia se va rezolva în scurt timp.

BALANŢĂ
Se pare că nu sunteţi în apele dvs., nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia. Sunteţi predispus la stări depresive şi accidente vasculare. Păstraţi-vă calmul!

SCORPION
Aveţi tendinţa de a deveni impulsiv. Fiţi prudent în tot ce faceţi. Primiţi o sumă importanta de bani. S-ar putea să fie vorba despre o recompensă pentru rezultatele bune pe plan profesional.

SĂGETĂTOR
Este posibil să aveţi probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate şi a stării de tensiune în care vă aflaţi. Ar fi bine să reduceţi ritmul de muncă şi să vă dozaţi efortul.

CAPRICORN
Deveniţi irascibil din cauza surmenajului. Evitaţi activităţile care necesită efort şi putere de concentrare. Puteţi să vă ocupaţi de probleme casnice. Nu răspundeţi la provocările unui bărbat mai în vârstă!

VĂRSĂTOR
În cursul dimineţii sunteţi puţin cam agitat şi nu reuşiţi să vă controlaţi impulsivitatea. Riscaţi să provocaţi discuţii aprinse. Dedicaţi-vă activităţilor de rutină.

PEŞTI
S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu o persoană tânără şi să spuneţi cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *