Actualitate

CARACAL. Tatăl lui Gheorghe Dincă s-a spânzurat: “A fost afectat, nu se aştepta”

Ea susţine că acesta a locuit mulţi ani pe strada din Caracal, dar a mai fost plecat la muncă în străinătate sau la lucru în Craiova. Tanti Gica are şi o explicaţie pentru haosul pe care oamenii legii l-au găsit în curtea bărbatului: „Nu prea a stat (pe aici-n.r.) şi dacă a rămas singur, s-a despărţit de nevastă, de fapt au plecat în străinătate cu toţii şi acum câţiva ani a venit înapoi acasă şi zice că s-ar fi despărţit de ea. (…) Curăţenie în curtea aia n-a fost niciodată, nici când erau mici, nici când erau părinţii, aşa au fost obişnuiţi”.

Femeia povesteşte că părinţii bărbatului acuzat de cele două crime era muncitori, aveau cai şi o căruţă cu care duceau lemne şi cărbuni.

„Erau muncitori, aveau o căruţă cu doi cai, când am venit eu aci, munceau în gară, cărau lemne, cărbuni, după aia nu ştiu ce s-a întâmplat cu casa, că a făcut puşcărie, a rămas mama lui singură şi mama lui mergea cu căruţa şi cu caii în continuare în gară şi căra lemne. Mai târziu, s-a îmbolnăvit, că a făcut diabet, i-a tăiat piciorul, târziu asta. (…) Taică-său a rămas aici cu maică-sa şi când a văzut că nu mai poate nici el face faţă de greutăţi s-a spânzurat”, a povestit femeia, care a admis că Gheorghe Dincă a fost afectat de acest lucru: „Sigur, a fost afectat, nici el nu se aştepta în perioada aia”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *