Actualitate

Care este cel mai bun şi plictisitor smartphone lansat în 2017

Aşa cum ne-a obişnuit, în septembrie Apple a organizat evenimentul în care prezintă noile produse pe care le lansează în anul respectiv. în 2017, pentru prima dată, Apple a anunţat nu două telefoane, ci trei: iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X (10). Primele două modele sunt în linie cu ceea ce Apple a mai făcut în trecut, pe când X este cel care a primit toată atenţia şi cele mai bune cadouri (caracteristici).

Aşadar, nu este de mirare că pentru noile iPhone cererea a fost mult mai scăzută decât de obicei, conform informaţiilor apărute în presa străină. Lumea aşteaptă adevărata vedetă, iPhone X, care va veni şi în România în luna noiembrie. Până atunci, cum este iPhone 8? Merită să facem un upgrade?

În opinia mea, unul dintre lucrurile pentru care oamenii au rămas neimpresionaţi de iPhone 8 şi 8 Plus este faptul că designul a rămas acelaşi din 2014 până acum. Dacă vezi un iPhone 6 şi un iPhone 8 ţi-ar fi greu să-ţi dai seama care-i cel vechi şi cel nou, iar asta e o problemă în lumea telefoanelor futuristice precum S8, Essential Phone sau chiar iPhone X. Ecranul este mic (mai ales la iPhone 8) şi nu ajunge până în margini, iar părţile de deasupra şi din partea de jos a ecranului sunt mari. Pe scurt: design clasic, plictisitor.

Sursa: Businessmagazin.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *