Actualitate

Care este numele de familie al Prinţului George? Cum va fi strigat la şcoală

În mod tradiţional, familia regală nu foloseşte nume de familie. Membrii acesteia sunt cunoscuţi după prenumele lor ori li se spune, în public, Înălţimea sa. Aceştia mai pot fi cunoscuţi după numele casei lor, cum ar fi Windsor, care este diferit de numele de familie, care este Mountbatten-Windsor.

Micul George are două opţiuni, Mountbatten-Windsor, în calitate de descendent al Reginei, sau Cambridge, dacă va lua exemplul tatălui său.

Conform site-ului oficial al familiei regale, în 1960, Regina şi Prinţul Philip au decis ca descendenţii lor să poarte numele Mountbatten-Windsor, care a rezultat din unirea numelor de familie a ei şi a lui. În majoritatea timpului, feţele regale nu au nevoie de acest nume de familie, dar când au, folosesc Mountbatten-Windsor.

Prinţul George ar putea urma exemplul tatălui său, însă, şi ar putea lua numele de familie a Prinţului William, nu al Reginei. Când prinţii William şi Harry s-au înscris la şcoală şi la facultate, aceştia au luat numele de Wales, în onoarea tatălui lor, Charles, Prinţ de Wales.

După căsătorie, Prinţul William a devenit Duce de Cambridge, aşadar George ar putea prelua numele acestuia, fiind înscris la şcoală la George Cambridge. Oficial, titlul său este Măria sa regală Prinţul George de Cambridge. 

one.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *