Vedete

Carla Bruni, în ipostaze provocatoare

 Una dintre fotografii o prezinta pe Carla Bruni la varsta de 25 deani, imbracata sumar si sprijinindu-se de un pian de mahon. Fotografia este estimata la 5.000 de lire. O alta fotografie cu doamna Bruni a fost vanduta, anul trecut, la Berlin, pentru aproape 13.000 de lire, relateaza NewsIn, citand The Telegraph.



Fiica a unui bogat industrias italian, Carla Bruni Tedeschi, a sedus creatorii de moda in anii ’90 cu silueta ei longilina, ochii albastri si fizicul de o frumusete rece. Carla Bruni a debutat in modelling la varsta de 19 ani si a lucrat pentru case de moda precum Channel, Versace sau Christian Dior. In anii ’90 Carla se numara printre cele mai bine platite modele. 



In 2001, Carla Bruni a debutat in muzica, cu  texte pentru cantaretul francez Julien Clerc, iar la sfarsitul anului 2002 a lansat primul sau album, intitulat "Quelqu’un m’a dit", care a avut imediat un succes considerabil la public, cu vanzari de aproape doua milioane de exemplare in lume. 



Al doilea album, "No promises", aparut la inceputul anului 2007 si contine melodii pe versuri ale unor poeti anglosaxoni.

In ianuarie 2008, fostul manechin a devenit Prima Doamna a Frantei, la trei luni si jumatate dupa anuntul divortului dintre Nicolas Sarkozy si fosta lui sotie, Cecilia.

Sursa: 9am

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *