Carte

Cartea zilei: „Cele 1000 de fete ale bucuriei”, de Katie Byron

Înainte de a deveni un Învăţător, Katie a trăit experienţă dura de a cobora în subsolurile existenţei. Revelaţia ei a constat în desluşirea felului în care propria noastră gândire crează realitatea trăită. Nu există „probleme”, ci doar judecaţi asupra realităţii.

Odată ce nu mai judecăm realitatea, „problemele” dispar şi o nouă libertate interioară se naşte.

Din centrul acestei libertăţi necondiţionate, Katie Byron aruncă o privire către temele fundamentale ale umanităţii, în această nouă carte excepţională.

Viaţă, moartea, iubirea şi împlinirea, abundenţă şi calea spirituală, toate acestea sunt explorate în profunzime din perspectiva filosofiei perene, pe care Katie Byron a descoperită singură, în interiorul propriei sale Fiinţe.

Recomandare:  

O carte de o superbă şi adâncă profunzime, de o înţelepciune iluminată, care nu are nimic teoretic. Este o înţelepciune intrinsecă, nestudiata, care irumpe din poveştile simple de viaţă.

Katie Byron, directă şi clară, nu descrie starea de iluminare a minţii, ci ne permite s-o simţim, s-o privim în acţiune în aşa fel încât acesta libertate interioară apare accesibilă oricăruia dintre noi. Odată ieşiţi din mecanismele mentale, redevenim ceea ce am fost dintotdeauna: fiinţe libere, superbe în conştientă adevăratei lor naturi de Creatori ai realităţii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *