Carte

CARTEA ZILEI: „Miercuri când era Joi”, de Gheorghe Erizanu

Lapidare, abrupte , acestea par niște telegrame adresate urbi et orbi. Telegrame-avertizări – fiți atenți la ce se întîmplă, că ne ducem pe copcă! Sau telegrame-demascări – ați văzut ce fac pramatiile? Sau care constată, abătut, o ecuație-dilemă cu trei termeni și fără nicio soluție.

Recenzii

„Gheorghe Erizanu şi-a elaborat un stil concis al scriiturii, dacă e să mă gândesc mai bine, n-a făcut nimic altceva decât să şi-l adapteze propriei personalităţi. Pentru cei care nu-l cunosc, Gheorghe Erizanu este uneori enervant de concis în vorbire şi concentrat în scris. De multe ori am impresia că citesc un nerv. Revolta împotriva vorbăriei probabil că i se trage, mai cu seamă, din literatura rusă, unde ceea ce spui e aproape echivalentul a cum o spui.

Reporter, editor, blogger – pe toţi îi unifică pasiunea pentru scriitură. Cu aşa un background, mi se pare firesc să ne pomenim într-o bună zi şi cu un volum de proză semnat de Gheorghe Erizanu, pe care-aş miza fără rezerve. Miercuri când era joi şi Ce spun cărţile au venit să confirme asta.”

Anatol Grosu, poet 

Lectură plăcută!

Sursa: bestseller.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *