Actualitate

Casa de modă Gucci donează 500.000 de dolari pentru protestul în favoarea controlului armelor

„Suntem de partea ‘Marşului pentru vieţile noastre’ şi a elevilor curajoşi din întreaga ţară care cer ca vieţile şi siguranţa lor să devină o prioritate”, a precizat societatea italiană într-un comunicat postat vineri pe site-ul Women’s Wear Daily, informaţie confirmată pentru AFP şi de un purtător de cuvânt al Gucci SUA.

„Sunt cu adevărat emoţionat de curajul acestor elevi”, a explicat Alessandro Michele, directorul de creaţie de la Gucci, pentru site-ul din industria modei. „Au afecţiunea mea care îi va însoţi pe 24 martie.”

Miercuri, George şi Amal Clooney au fost primele celebrităţi care au anunţat că vor dona 500.000 de dolari în sprijinul organizării acestui protest, iniţiat de elevii supravieţuitori ai atacului armat de la şcoala din Parkland, Florida, soldat cu decesul a 17 persoane la 14 februarie.

La scurt timp, vedeta de televiziune Oprah Winfrey, regizorul Steven Spielberg şi soţia acestuia Kate Capshaw, producătorul Jeffrey Katzenberg şi soţia sa Marilyn au promis aceeaşi sumă.

Sursa: Agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *