Finanţe

„Casa Magică” de la Victoriabank – cu doar 10% anual, planificăm împreună proiectul vieţii Dumneavoastră!

Propria locuinţă nu mai este un vis irealizabil. Acum împrumutul de la bancă devine mai accesibil. Datorită dobânzii micşorate, de doar 10% anual, şi timpului redus de examinare a dosarului, creditul ipotecar „Casa Magică” este unul dintre cele mai eficiente de pe piaţa serviciilor de credite ipotecare.

Creditul „Casa Magică” este creat cu scopul de a susţine persoanele care îşi doresc o locuinţă proprie, oferindu-le posibilitatea să plătească rata la bancă în loc de a plăti exact aceeaşi sumă pentru chirie.

Creditul „Casa Magică” propune:

– Rată anuală avantajoasă: 10% anual
– Termenul creditului:
– Pentru procurarea, construcţia Bunului imobil – maximum 15 ani;
– Pentru reparaţia capitală, finisarea Bunului imobil – până la 10 ani.
– Durata minimă de examinare a cererilor;
– Un mod flexibil de abordare a situaţiei financiare a clientului;
– Valoarea maximă a creditului constituie 70% din costul proiectului.

Cel mai important avantaj îl reprezintă rata dobânzii de doar 10% anual, iar costurile mici aplicate de Bancă pentru deservirea creditului, condiţiile contractuale transparente, posibilitatea alegerii graficului dorit de rambursare a creditului sunt doar unele din lista avantajelor oferite de Victoriabank. De asemenea, în calitate de garanţie, Victoriabank acceptă gajarea locuinţei pe care debitorul o achită cu suma împrumutată. Astfel, se asigură securitatea locuinţei achiziţionată prin credit, având în vedere, în special, că toate documentele sunt verificate minuţios de către bancă.

Luând în considerare creşterea rapidă a preţurilor la locuinţe, cu Creditul „Casa Magică” procurarea locuinţei se face la un preţ mult mai mic. Iar asta pentru că, de regulă, preţul locuinţelor creşte pe an ce trece şi nu merită să amânaţi realizarea acestui vis până reuşiţi să adunaţi suma necesară.

Pe pagina web www.victoriabank.md găsiţi mai multe informaţii despre creditul „Casa Magică”, inclusiv lista actelor ce trebuie anexate la cererea de credit. 

D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *