Economie

Câştigă cu berea Chişinău Blondă

 Ei şi-au împrospătat vara şi au câştigat

Premiul de 30 mii lei l-a lăsat fără cuvinte pe Andrei Axentii din satul Cioreşti, raionul Nisporeni. Acesta era cu prietenii la Gara de Nord Chişinău într-o zi cu arşiţă, hotărându-se să se răcorească cu o bere. S-a dovedit ca berea să fie nu numai rece şi proaspătă dar şi câştigătoare. Cu cei 30 mii lei Andrei şi-a procurat lucruri casnice şi a continuat distracţiile cu prietenii. Va rămâne fidel berii Chişinău şi o recomandă şi altora. 

Vasile Pînzari din satul Căpriana, a devenit câştigător după o şedinţă de cumpărături împreună cu familia la un market din Stăuceni. Capacul cu cei 30 mii lei îl va ajuta să finiseze construcţia casei începută de ceva timp. 

Despre campanie 

Campania promoţională „Umple vara de prospeţime!” este organizată de Î.M. Efes Vitanta Moldova Brewery pe teritoriul Republicii Moldova în perioada 23 Mai 2010 – 5 August 2010. 
La campanie participă doar marca de bere „Chişinău” Blondă, cu ambalajul promoţional de 0.5 L sticlă returnabilă, de 1 litru, 1,5 litri şi 2 litri. Ambalajul participant la promoţie îl vei putea identifica prin capacul promoţional cu inscripţia „Umple vara de prospeţime”. Pe parcursul Campaniei ai şansa să i-ai unul din cele 75 premii de 30 mii lei sau o sticlă de bere din cele 1 000 000 de sticle de bere Chişinău Blondă.

Norocoşii care vor găsi sub capac „Ai câştigat 30 000 lei” vor trebui să sune la numărul de telefon al Campaniei 0 800 80 800 sau 403 228, între orele 10:00 şi 16:00, de luni până vineri, pe durata Campaniei.

Sursa: P

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *