Politică

Ce a discutat Andrei Galbur cu Serghei Lavrov, la München

Potrivit comunicatului oficial al MAIE care cuprinde doar trei rânduri, șeful diplomației moldovenești a discutat cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov” ultimele evoluții și perspectivele dialogului politic bilateral”.

Cu ministra de externe a Suediei, Margot Wallström, Andrei Galbur a ”efectuat un schimb de opinii pe marginea situației social-politice din Republica Moldova și a oportunităților de intensificare a dialogului politic bilateral, inclusiv prin intermediul vizitelor la nivel înalt”.

În cadrul discuiților cu ministrul lituanian de externe LinasLinkevicius, ”oficialii au făcut un schimb de opinii privind posibilitățile de consolidare a cooperării bilaterale dintre ambele state, agenda de reforme a Guvernului de la Chişinău, precum şi situația regională”.

Andrei Galbur a discutat cu ministrul luxemburghez Jean Asselborn ”despre stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale dintre Republica Moldova şi Marele Ducat de Luxemburg și cooperarea în cadrul organizațiilorinternaționale”.

Lucrările Conferinței de Securitate de München se încheie duminică, 19 februarie a.c.

Sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *