Actualitate

Ce a povestit o femeie după ce a fost moartă timp de 27 de minute

Tina Hines, din Phoenix, Arizona, a făcut infarct în februarie 2018, în timp ce se pregătea de o plimbare pe munte, alături de soțul ei, Brian. Din senin, femeia s-a prăbușit, iar soțul ei a chemat rapid ambulanța.

Aceasta a fost resuscitată și readusă la viață de 6 ori, fiind practic moartă pentru un total de 27 de minute, au constatat medicii. La spital a fost intubată, iar femeia s-a trezit miraculos, a relatat familia, conform Daily Mail.

Fiind intubată și neputând astfel să vorbească, Tina a solicitat prin gesturi ceva să scrie. Atunci a scris pe un caiet „It’s real” (”Există”). Ulterior ea a susținut că s-a referit la Rai.

„A fost atât de real, culorile erau atât de intense”, a spus femeia, care a descris o figură despre care spune că era Iisus stând în picioare în fața unor porți negre, iar în spatele lui era o lumină galbenă strălucitoare.

Povestea a fost făcută publică și de către nepoata femeii, care a fost atât de impresionată încât și-a tatuat mesajul pe încheietura mânii drepte.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *