Timpul Liber

Ce aliment a interzis Regina Marii Britanii în bucătăria regală

Regina Marii Britanii urăşte un anumit ingredient, din păcate unul care face ca numeroase feluri de mâncare să aibă un gust mai bun. „La Palatul Buckingham nu se găteşte cu usturoi”, a declarat chef John Higgins pentru National Post.Higgins spune că, îţi poţi da seama dacă o reţetă regală este autentică pentru că nu include niciodată astfel de arome. Alte ingrediente care lipsesc din meniu? Orezul, cartofii şi pastele nu sunt niciodată servite la cină atunci când Regina ia masa singură. Regula unui număr redus de carbohidraţi face parte din dieta disciplinată a reginei, a declarant fostul bucătar personal, Darren McGrady.

Un alt element specific care are importanţă pentru regina Elisabeta? Atunci când consumă sandvişuri, crusta de pe pâine este înlăturată. Regina Elisabeta iubeşte ciocolata, în mod special tortul de biscuiţi de ciocolată, mousse-ul de ciocolată şi tortul ganache. Fructele preferate de Regina includ mango, căpşuni şi piersici, în mod special cele cultivate la Windsor Castle.

Sursa: csid.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *