Muzică

Ce daruri au primit şi oferit vedetele de 8 Martie

Adriana Voloşenco s-a răsfăţat la salon

Cântăreaţa a primit multe flori, o cină romantică, bijuterii din partea prietenelor şi o jumătate de zi petrecută într-un salon de frumuseţe. Cadoul dorit se lasă încă aşteptat. Interpreta spune că visează să evadeze măcar pentru o zi într-o călătorie romantică în unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Europei – Paris sau Veneţia. Adriana menţionează că nu contează dacă darul este unul simbolic şi nu foarte scump, important e să fie de la persoana dragă, iar cel mai preţios cadou din anul acesta a fost întoarcerea fratelui său din America. Cât despre semnificaţia acestei sărbători, ea spune că 8 Martie este ziua mamelor. „Această zi nu este a mea, ci a mamei mele şi o sărbătoresc pe persoana care mi-a dat viaţă. De aceea, mă strădui să vin la ea cu braţe de flori, în semn de recunoştinţă pentru tot ce a făcut, fiindcă aşa cum spune şi ea, fericirea se găseşte în lucrurile mici”, a precizat Adriana.

Dana Marchitan s-a bucurat de recunoştinţa fanilor

Pe 8 Martie, Dana s-a aflat pe scenă, unde a avut parte de multe flori, aplauze, cuvinte frumoase şi multe felicitări. A sărbătorit apoi alături de prieteni şi de oameni apropiaţi, ceea ce, consideră ea, „este mult mai preţios decât valoarea oricărui cadou”. Frumoasa interpretă a refuzat însă să ne dezvăluie ce i-a oferit soţul. „Am primit mai mult decât am aşteptat, iar cea mai preţioasă răsplată este atunci când vezi că rodul muncii tale este preţuit. Pentru mine, ca artistă, a fost o mare onoare să fiu chemată să cânt, iar anul acesta sărbătoarea de 8 Martie a fost una adevărată, încărcată cu de toate, cu împliniri şi satisfacţii pe plan personal şi profesional”, ne-a mărturisit Dana.

Doiniţa Gherman, îndrăgostită mereu

Deşi nu s-a aflat pe scenă, Doiniţa a avut parte de multe surprize. Ea crede însă că, în această zi specială, bărbaţii sunt cei care ar trebui să ne încânte. „Ca orice femeie, am primit flori şi am dăruit, la rândul meu, flori şi mărţişoare, am avut parte şi de alte cadouri. Eu nu aştept 14 februarie sau 8 Martie, pentru ca să ofer sau să primesc dragoste. Fiecare zi din viaţa mea este una specială şi cred că orice zi din viaţă poate fi una a dragostei”, a menţionat Doiniţa, precizând că şi tematica ei muzicală s-a schimbat puţin. „Dacă înainte aveam piese mai copilăreşti, acum stilul meu muzical e unul puţin diferit, pentru că acum abordez şi subiecte legate de dragoste şi romantism”.

Alexandru Lozanciuc pentru… dulceţi

Interpretul Alexandru Lozanciuc a oferit pe 8 Martie dulceţuri pentru dulceţi. El ne-a mărturisit că a fost atent şi foarte generos cu toate femeile din viaţa sa. „Cele mai scumpe femei din viaţa mea sunt soţia, cele două nurori şi cele trei nepoţele. La toate le-am dăruit flori, apoi cele mici au primit dulciuri, „Lapte de pasăre” şi „Vişină în ciocolată”, care le plac foarte mult. Soţiei i-am dedicat melodia „Până la lacrimi te iubesc”, celor două gemene, Lia şi Eva – piesele „Două nepoţele gemene” şi „Dragostea bunelului”, care au fost şi cele mai solicitate melodii din ultima perioadă, în special în ziua de 8 Martie”, a spus cântăreţul.

Vasile Barbu i-a dăruit soţiei sale, Ana Barbu, flori, o cină romantică şi „toate condiţiile pentru a fi fericită”. „Încerc să-i fac 8 Martie în fiecare zi, iar dacă reuşesc sau nu acest lucru, cred că se vede pe faţa ei. Îi ofer cadouri de fiecare dată când am posibilitatea, fără a aştepta Ziua Femeilor. Pentru mine este o plăcere să o văd fericită”, a precizat acesta. El mai crede că sărbătoarea de 8 Martie este rezervată mamelor.

Compozitorul Vlad Gorgos a oferit flori şi multă dragoste. Pentru el, cuvântul femeie este sinonim cu florile şi primăvara, care aduc parfum şi culoare vieţii. El consideră că este generos în a oferi atât cadouri romantice, cât şi practice, şi simbolice, dar şi scumpe. Compozitorul este de părere că a dedica o piesă unei femei este mult mai mult decât un gest simbolic. „Eu nu respect aceste sărbători proletare, dar e plăcut să ştii că există o zi în care bărbaţii umblă nebunatici, ieşind pe furiş din casă şi aduc femeilor flori. Cadourile sunt frumoase atunci când sunt dăruite pe neaşteptate…”, a menţionat artistul.  

Nadia Tătaru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *