Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:34
Abonamente

Horoscop 29 August 2017, ora 11:10

Ce defecte are fiecare zodie, dar le urăște la ceilalți!

Marime Font

Fiecare om, într-un fel sau altul, judecă acțiunile celor din jur. Dar știai că defectele noastre sunt în strânsă legătură cu semnul zodiacal în care ne-am născut? Iată ce iubește fiecare zodie la ea, dar urăște la ceilalți.

Berbec

Nativii Berbec sunt atât de exigenți, încât nu se gândesc de două ori la ceea ce își doresc cei din jur. Iar dacă te cerți cu persoanele născute în această zodie, te vor scoate din viața lor și nu vor mai vrea să știe nimic despre tine. Ele sunt beneficiare, nu donatoare.Taur
Taurii sunt, în general, oameni foarte plictisitori. Există puține posibilități ca ei să reușească să se distreze pe cont propriu. În schimb, ei urăsc să aibă în companie o persoană care nu se distrează sau care nu este suficient de ”interesantă”.

Gemeni
Nativii Gemeni urăsc să fie singuri, dar ei nu sunt niciodată în jur când oamenii au nevoie de ajutorul lor sau când cineva vrea să le vorbească. Prin urmare, în timp ce ei caută în cea mai mare parte o conversaței inteligentă, rareori oferă acest lucru altora.

Rac
Dintre cele trei lucruri cele mai importante din viața nativului Rac, banii sunt adesea o prioritate majoră. El iubește libertatea, dar este econom și materialist. Cu toate acestea, în adâncul sufletului, el știe că familia și iubirea sunt prioritare, așa că îi urăște pe oamenii care au bani.

Leu
Spre deosebire de Berbec, nativii Leu iubesc să ceară lucruri de la oameni, fără a înapoia ce a luat. Cu toate acestea, un alt defect pe care-l au este faptul că doresc atenție, și îi urăsc pe cei care sunt în centrul atenției, mai mult decât el. Nu vor să împartă cu nimeni lumina reflectoarelor.

Fecioară
Persoanele născute în zodia Fecioară critică absolut tot. Critica este, de cele mai multe ori, una dură, neplăcută și dureroasă. Cu toate acestea, nu-i suportă pe cei care îi critică, în special modul în care o fac, considerându-i aroganți.


Balanță
Balanța este semnul dreptății și corectitudinii – atâta timp cât nativii sunt corecți față de ei. Aceștia ar putea argumenta și dezbate la nesfârșit pentru a se apăra sau a ataca ceea ce lor nu li se pare corect. Pentru ei, justiția este ceea ce ei cred că este corect și urăsc momentele în care alți oameni gândesc ca ei într-o anumită privință.

Scorpion
Persoanele născute în zodia Scorpion sunt extrem de sensibile, ceea ce ar putea părea exagerat. Și ele nu sunt întotdeauna atente la sentimentele altor persoane, deoarece se așteaptă ca de fiecare dată să primească atenție. Acești nativi pot fi insensibili și cruzi cu tine, dar dacă și tu ești cu ei, atunci păzește-te!

Săgetător
Nativilor Săgetător le place să judece. Ei fac acest lucru pentru a-și compensa deciziile și imaginea pe care și-au creat-o în societate, de aceea încearcă tot ce pot pentru a judeca alte persoane, pentru a se arăta superiori. Cu toate acestea, urăsc să fie judecați, deoarece au foarte multe defecte, de care sunt conștienți!

Capricorn
Capricornii sunt cei mai reci și calculați oameni din tot zodiacul. Ei vor să-i controleze pe cei din jur și ca oamenii să simtă acest lucru. Acesta este motivul pentru care nu le place să se afle în jurul persoanelor manipulatoare, deoarece aceștia sunt greu să ținut sub control.

Vărsător
Se știe că Vărsătorii sunt considerați unici și diferiți. Cu toate acestea, ei sunt atât de rigizi, încât nu pot accepta o astfel de unicitate sau individualitate la alte persoane. De aceea, critică excentricismul, considerându-l un lucru ciudat.

Pești
Nativii Pești sunt întotdeauna pierduți în propria lume, dar ei sunt foarte inimoși. Uneori se întâmplă să alunece în visul lor, încât nu mai aud și văd nimic. Și, în timp ce ei stau pe un nor, îi consideră pe cei din jur insensibili și cruzi.

Credit foto: www.clickx.io 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md