Actualitate

Ce funcţie are totuşi Nistor Grozavu

Potrivit legislației, în astfel de situaţii, interimatul funcției trebuie să fie asigurat de către unul dintre viceprimari", se arăta în ştirea IPN.

Mold-street a verificat mai multe dispoziţii semnate de la începutul lunii august de Nistor Grozavu şi publicate pe pagina
WEB a municipalităţii. Concluzia este că încă nu este clar nici pentru el ce funcţie deţine. Totuşi dacă pe 1-3 august, toate dispoziţiile erau semnate de Nistor Grozavu, viceprimar, apoi vineri, 4 august, majoritatea au fost ca primar general interimar.

De exemplu din cinci dispoziţii semnate şi publicate pe 4 august, trei (744, 745 şi 747) sunt cu titulatura Nistor Grozavu, primar general interimar, una (746) – primar interimar şi ultima (748-d Cu privire la suspendarea traficului rutier pe str. Meșterul Manole, intersecția cu str. Ciocana) a fost semnată ca viceprimar.

Aminitim că pe 28 iulie 2017, magistrații Judecătoriei Chișinău (Buiucani) au admis cererea procurorilor de suspendare a lui Dorin Chirtoacă din funcţie susţinând că Dorin Chirtoacă i-ar putea influența – din fotoliul de primar – pe mai mulți lucrători din primărie martori în acest dosar 

Continuarea o găsiți pe Mold-street

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *