Sport

Ce i-a spus antrenorul Serenei Williams despre Simona Halep lui John McEnroe, înaintea finalei de la Wimbledon

"M-am întâlnit cu antrenorul Serenei înaintea finalei, Patrick. Știți ce mi-a spus? Ca în toată lumea sunt doar două jucătoare care o pot bate pe Serena: Halep și Serena însăși.

Cred că problema a fost că Serena nu și-a controlat emoțiile și nu a avut un plan B. Serena a avut emoții mari de tot și nu înteleg de ce. Părea șocată de faptul că Simona îi tot returneaza mingile, dar nu înteleg de ce. Halep face asta tot timpul. Dupa două finale pierdute, Serena trebuia să se pregăteasca și să aibă un plan B", a afirmat John McEnroe la ESPN.

Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Simo, prestație de gală în finala de la Wimbledon 2019

Simona Halep a devenit, în acest an, campioană de la Wimbledon după o evoluție fantastică în finala cu Serena Williams. Marea noastră campioană a avut o prestație de gală și a devenit prima româncă ce a câștigat titlul la proba de simplu. Acesta a fost al doilea turneu de Grand Slam câștigat de Simona Halep.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam din carieră după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, după o victorie în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *