Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi un popă în biserică

Atunci când visezi preotul în biserică este semn că vei fi protejat într-o situaţie dificilă şi că vei fi ferit de nenorociri mari. Preotul în visul tău reprezintă un amic bun sau pur şi simplu o persoană care te va salva şi te va feri de la un necaz care te paşte. Acest simbol este în strânsă legătură cu încrederea pe care tu o depui în cele sfinte şi cât de mult te bazezi pe faptul că atâta timp cât ai credinţă în Dumnezeu nimic rău nu ţi se va întâmpla. Există şansa ca în viitorul apropiat să fii pus în poziţia de a realiza cât de mult valorează credinţa ta şi cât de mult te poate feri de rele şi necazuri.

Ce înseamnă când visezi preot în cimitir?
Dacă preotul din visul tău se află în cimitir este semn că în viaţa reală te simţi tot timpul în pericol, înconjurat de oameni care îţi vor răul. Preotul în cimitir este o prezenţă nefastă şi nu prezice nimic bun. Atunci când acest simbol apare în visul tău sunt mari şanse să primeşti nişte veşti triste din partea acelora care pretind să îţi fie prieteni şi să fii dezamăgit de faptul că ţi-ai pus încrederea în persoane nepotrivite. Eşti o fire care vede binele în oameni însă nu tot timpul predicţiile tale se dovedesc a fi adevărate şi sfârşeşti prin a fi dezamăgit. Atunci când visezi că un preot se plimbă prin cimitir este semn că eşti descumpănit de comportamentul celor din jurul tău iar motivul pentru care te simţi aşa este că până şi persoanele apropiate ţi-au trădat încrederea. Cimitirul este considerat astfel în tradiţia onirică spulberaea speranţelor pe care le aveai în umanitate şi în sufletul bun al omului.

Ce înseamnă când visezi preot în casă?
Atunci când visezi preotul în casa ta este semn că ai nevoie de o curăţare la nivel energetic atât din punct de vedere fizic dar şi mental. Tot timpul eşti îngândurat, trist şi duci un stil de viaţă care te macină pe interior. Îţi doreşti să fii din nou bine dipus şi să simţi că viaţa merită trăită, şi dacă visezi un preot în casă cel mai probabil vei cunoaşte o persoană care te va scoate la lumină, te va ajuta să-ţi revii din tristeţea în care te-ai cufundat şi vei fi din nou aşa cum erai odinioară.

Astfel, vedem cum preotul reprezintă o schimbare în viaţa noastră şi depinde numai de noi şi de cum interpretăm acest simbol dacă va fi în sens pozitiv sau negativ. De asemenea, trebuie să ţinem cont şi de faptul că acest simbol este în strânsă legătură cu contextul în care apare şi că trebuie să ne aducem aminte numeroase detalii şi starea de spirit pentru a ajunge la cea mai concludentă interpretare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *