Ce nu mănâncă bucătarul care încearcă ORICE mâncare i se servește

publicat în Culinar.md pe 3 Septembrie 2017, 08:55

Chef Anthony Bourdain, cunoscut ca omul care încearcă orice mâncare i se servește refuză totuși trei tipuri de mâncare, scrie Time.com.

De la ochi de focă în Oceanul Arctic până la balut la New Frito Pie Mexican sau inimă de cobră care încă mai bate, chef Anthony Bourdain, care realizează emisiunea „No Rezervations” de la Discovery Travel & Living despre bucătăria ţărilor prin care călătoreşte, și-a construit reputația din a încerca orice fel de mâncare cel puțin o dată.

El mărturisește însă, că există câteva lucruri pe care acesta nu le va mânca niciodată: rechin fermentat islandez, rect de porc namibian cu negi și mâncarea din avion.

Într-un interviu acordat publicației culinare Bon Appetit, Bourdain a susținut că nu mănâncă niciodată mâncarea servită în avion. ”Nimeni nu s-a simțit mai bine după ce a consumat mâncare din avion. Cred că oamenii o mănâncă doar pentru că sunt plictisiți, nu mănânc în avioane, îmi place să ajung înfometat la destinație”, a explicat acesta.

Chef Anthony Bourdain locuiește la News York și spune că nici măcar atunci când face drumuri lungi până la Tokyo sau Noua Zeelandă nu acceptă să consume ce i se servește în avion.

Bucătarul şi scriitorul Anthony Bourdain nu a rămas plăcut impresionat de România când a venit să filmeze pentru show-ul „No Reservations” în 2010. Excentricul new yorkez afirmă chiar că experienţa de pe plaiurile mioritice a fost una dintre cele mai nefericite.