Actualitate

Ce nu ştiu bărbaţii despre femei

Şi că în cea mai mare parte a timpului ne place asta? Dar, întotdeauna, pentru beneficiul tuturor, îi vom lăsa să vadă puţin înăuntrul nostru?

E adevărat, multe fete cresc visând la prinţul fermecat, la nunta de vis şi la „au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Da, dar suntem oameni şi noi ca şi ei. Şi când ne lovim de realitatea unui angajament serios, suntem la fel de speriate. Şi noi ne îngrijorăm că ne pierdem independenţa la fel ca ei atunci când îşi iau inima în dinţi pentru un astfel de angajament.

Vestea bună e că, odată ce ne-am implicat, suntem destul de încântate. Viaţa pare mai confortabilă şi mai minunată. Iubim faptul că suntem o echipă şi vom fi aceeaşi echipă pentru totdeauna. Sau cel puţin aşa sperăm să fie.

Chiar dacă îi iubim din toată inima, tot ni se face dor de „îndrăgostire” din când în când, la fel cum li se face şi lor. Dorim fluturi în stomac şi ne plictisim când totul devine rutină.

Cele mai multe femei sunt dependente de dragoste. Dar, în timp ce apreciem profunzimea dragostei pe termen lung, nimic nu se compară cu fluturii din stomac şi senzaţiile de nebunie pe care le primim, sau mai degrabă obişnuiam să le primim de la prinţul nostru fermecat atunci când abia îl cunoşteam. Ştim că nu ne vom mai simţi cu capul în nori ca atunci şi unei mici părţi din noi îi lipseşte asta.

De ce cred bărbaţii că ne uităm la atâtea comedii romantice? Pentru că ne lipseşte romantismul de care aţi dat cândva dovadă. Dar, în final, ca să fie clar, majoritatea dintre noi rămânem la vise nevinovate şi apreciem ceea ce primim în schimb acasă – pe voi şi o viaţă de devotament adevărat -, ceea ce este cu mult mai valoros. Până când, nimeni nu ştie şi nu va putea garanta vreodată, dar ceea ce avem astăzi ne va face întotdeauna să ne bucurăm şi să apreciem momentul de ACUM. Întotdeauna ce va fi mâine, va fi un următor pas şi atât…
 
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *