Actualitate

Ce onorariu solicită Cleopatra Stratan pentru un concert de 30 de minute? Suma este impunătoare

Astfel, artista în vârstă de 15 ani percepe, actualmente, pentru un concert de 30 de minute un onorariu de 4000 de euro, dacă este în aer liber, şi 5000 de euro pentru concertele private. În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleopatra solicită decontarea transportului, două bilete de avion sau bani pentru fiecare kilometru parcurs şi a cazării (două camere single), notează click.ro.

În 2014, presa română scria că tariful Cleopatrei și al tatălui său, Pavel Stratan, se micșorase de aproape trei ori, de la 10.000 de euro la 3500 de euro.

Recent, artiștii au anunțat că vor să se mute în România și că „vom lansa proiectul la care mă gândesc eu demult, vom avea o formație cu noi cu doi și încă o persoană”.

Videoclipul piesei „Te las cu inima”, lansat luna trecută, a reușit să adune peste 10 milioane de vizualizări.

Primul album al Cleopatrei Stratan se intitulează „La vârsta de trei ani”. Ea a ajuns și în Cartea Recordurilor Guiness, fiindu-i oferite șase premii. La începutul anului 2009, redactorii site-ului Oddee.com au clasat-o în primele zece locuri ale copiilor minune din lume, Cleopatra obținând poziția cu numărul 4. 

Sursa: click.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *