Timpul Liber

Ce părere aveţi despre TIMPUL?

Am aşteptat răspunsurile până la 16 iunie. Deşi a fost o perioadă plină de evenimente, cititorii au fost receptivi şi au trimis pe adresa redacţiei zeci de chestionare. Am aflat din ele că majoritatea cititorilor noştri sunt intelectuali, că au votat cu partide din coaliţia democrat-liberală, că foarte mulţi trăiesc numai din pensie, dar că vor abona TIMPUL chiar şi în cazul în care noi am majora preţul. Mulţi dintre ei îl abonează de la primul număr, iar majoritatea – de cinci-şase ani.

Celor care ne-au scris, ziarul le place pentru că-i îndrăzneţ şi are un limbaj corect. Dar mai ales pentru că este o publicaţie independentă. Doar şapte consideră că „nu e prea independentă”, iar unul – „dependentă”. Cele mai preferate sunt rubricile Opinii, Investigaţii, Economie, Cultură. Iar dintre autorii publicaţiei noastre îi preferă pe C. Tanase, D. Dungaciu, C. Cheianu, M. Taşcă, P. Păduraru, N. Roibu, A. Ţurcanu, V. Baciu, S. Ştefârţă, Gh. Budeanu, N. Hadârcă etc. Totuşi, ei ar dori să avem mai multe materiale despre viaţa oamenilor de la sat, mai multe întâmplări din viaţa obişnuită, despre „magie la bucătărie”, viaţa militarilor, apicultură, preţuri la alimente şi medicamente, despre sănătate, grădină sau „fazendă”… Iar Luca Şeremet din Chişinău zice: „Foarte puţin despre ţărănime, domnilor!”. Cele spuse de dumneavoastră, dle Şeremet, pentru noi sunt ca sarea pe rană. Avem foarte mulţi abonaţi mai ales în regiunile rurale ale republicii. Bunăoară, de la Dumitru Popov aflăm că Drochia are 46 de abonaţi, de la Ion Melniciuc – că satul Vorniceni din raionul Străşeni are 44 de abonaţi, Elena Jandâc ne spune că la Şamalia din Cantemir ne citesc 40 de abonaţi, iar Vasile Ciobanu susţine că la Gura Camencii din raionul Floreşti există 122 (!) de oameni care sunt abonaţi la TIMPUL.

E plăcut, dar şi te responsabilizează faptul să ştii că ai atâţia prieteni prin diferite localităţi ale republicii, cărora vrei să le spui sincer şi cu dragoste, în fiecare zi, „Bună dimineaţa!”. Vom face în continuare acest lucru, îmbunătăţind calitatea publicaţiei noastre şi cu ajutorul sugestiilor pe care ni le-aţi trimis dumneavoastră. Vă mulţumim pentru participarea la „opera” de îmbunătăţire şi perfecţionare a TIMPULUI, care rămâne singurul Cotidian Naţional Independent în R. Moldova.

La 28 mai anunţam şi o surpriză: unul dintre cititorii care va răspunde la chestionar va câştiga un abonament pentru a doua jumătate a anului. Prin tragere la sorţi, abonamentul a fost câştigat de Mihai Marciuc din satul Volodeni, raionul Edineţ, care ne citeşte din scoarţă în scoarţă.

Felicitări şi… citiţi TIMPUL tot timpul!

Redacţia TIMPUL

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *