Sănătate

Ce poţi mânca la micul dejun pentru a slăbi

Iată ce poţi consumă la micul dejun pentru a scapă de kilogramele în plus.

Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepară acest amestec sunt următoarele:

– iaurt degresat (200 de ml)
– 1 măr
– seminţe de chia (1 linguriţă)
– seminţe de în (o linguriţă)
– tărâţe de ovăz (o linguriţă)
– scorţişoară (1/2 de linguriţă)

Amestecă aceste ingrediente în blender până vei obţine o pastă. O poţi consumă dimineaţă, la micul dejun, pentru a scapă de kilogramele nedorite. Este un amestec ce îţi va detoxifia orgganismul. În plus, ţine sub control glicemia şi colesterolul. Mai mult decât atât, îţi protejează inima de mai multe boli.

Amestecul acesta conţine mai multe substanţe nutritive de care corpul are nevoie. Fibrele din seminţele de în şi de chia, precum şi cele din tărâţele de ovăz sunt benefice pentru organism. După ce consumi acest amestec, va apărea senzaţia de saţietate. Astfel vei consumă mai puţină mâncare în timpul zilei. Iar, la următoarele mese, porţiile vor fi mult mai mici.

Merele sunt fructe sănătoase, care conţin, printre altele, pectină. Este o fibră care asigura sănătatea intestinelor. În plus, conţine vitamine şi minerale de care corpul are nevoie. Iaurtul este, de asemenea, un aliment sănătos. Conţine, printre altele, şi proteine.

Aşadar, ai putea încerca acest amestec la micul dejun. Te va ajută să slăbeşti. Însă, este ideal să ai şi un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *