Astăzi 23 Septembrie 2018, Duminică - Ultima actualizare la 22 Septembrie 2018
Abonamente

Spectacole 12 Iulie 2013, ora 06:17    Din editia print

Ce puteți face în acest sfârșit de săptămână?

Marime Font

 
 
 

Sfârșitul săptămânii curente tinde din răsputeri să ne ofere o atmosferă romantică, în jurul rugului, acompaniați de muzică live la chitară.  

Vineri, sunteți așteptați la Orheiul Vechi, cu corturi, saci de dormit și pături de-nvelit, mâncare, orice instrumente muzicale, multă voie bună și dorința de a simți cel puțin pe jumătate ce-nseamnă să stai la șezătoare unde cântă toată lumea. La Gitaras Party vor fi microfoane pentru toți care vor dori să cânte și muzică bună pentru cei care știu să asculte. Evenimentul va începe la ora 19.00 vineri și va lua sfârșit a doua zi, la ora 10.00.Cu aceleași intenții frumoase, cei de la Art Labirint vă invită să faceți chitara să sune, alături de efectele vizuale din curtea Muzeului Zemstvei, în seara zilei de sâmbătă, 13 iulie. Acolo vă veți relaxa în aer liber și vă veți bucura de ceaiuri din ierburi, sunete și proiecții într-o noapte caldă de vară. Evenimentul, care începe la ora 20.00, îl va găzdui pe chitaristul Evan Tracz, și antimuzicianul Justin Grotelueschen veniți din SUA.
Tot sâmbătă, pentru ultima dată în această vară, Teatrul Spălătorie, celebrează împreună cu voi muzica reprezentativă a diverse subculturi din toate regiunile lumii. Astfel, sunteți așteptați la legendarul chef cu ediția #9 al CHIȘINĂU URBAN BEATZ. Dacă la fiecare ediție, organizatorii pregăteau ceva special pentru voi, din motivul că acest chef este ultimul la Spălătorie înainte de vacanța de vară, ei au invitat un DJ de top să cânte împreună cu voi: Excyta, membru al echipei LOWUP din Belgia.

Totuși, ultima zi de weekend atacă cu evenimente interesante! „Tipografia 5” organizează o seară liniștită cu muzică în surdină și filme mute moderne. Grecoiaca Antonina Svalbonene organizează o seară în stil grecesc, cu schimb de haine și de impresii din Grecia, cu gustări și muzică tradiționale elene.

În același timp, toate fetele care știu să pedaleze, sunt invitate la o plimbare relaxantă şi colorată pe două roți. Organizatoarele evenimentului îndeamnă doritoarele de a participa la acţiune să-şi decoreze bicicleta şi să poarte fuste, rochii, dar și accesorii cât mai colorate. Traseul lor începe de la staţia Spitalului municipal nr.1, la ora 17.00, până în Parcul Dendrariu. Cursa va fi urmată de un picnic în parc, care va implica și lecturi, jocuri sportive ș.a. De siguranța participantelor va avea grijă Inspectoratul Național de Patrulare, care va asigura escortarea.

Vă așteaptă un weekend extraordinar!

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul