Actualitate

Ce s-a întâmplat cu Maria Şarapova, după ce a eliminat-o pe Simona Halep

Șarapova, care dispută cu această ocazie prima sa competiție de Mare Șlem după ce a efectuat o suspendare de 15 luni pentru dopaj, reușise să treacă luni, în primul tur, de favorita numărul 2, românca Simona Halep, de care a dispus tot în trei seturi (6-4, 4-6, 6-3), conform Agerpres.

Rusoaica, fostă nr.1 mondial, aflată în prezent pe locul 146 în ierarhia WTA, are în palmares 5 titluri de Grand Slam, unul dintre ele cucerit la US Open, în urmă cu 11 ani.

Maria Șarapova o va înfrunta în turul următor pe americanca Sofia Kenin, învingătoare cu 6-3, 4-6, 7-6 (7/0) în fața compatrioatei sale Sachia Vickery.

Spaniola Garbine Muguruza, favorita numărul 3, și-a asigurat la rândul ei calificarea în turul al treilea, grație victoriei cu 6-4, 6-0, după 65 minute de joc, înregistrată în fața chinezoaicei Yingying Duan.

Muguruza, care a câștigat luna trecută turneul de la Wimbledon, se va lupta pentru un loc în semifinale cu Magdalena Rybarikova din Slovacia, cap de serie numărul 31, care a dispus greu, cu 7-6 (7/4), 7-6 (7/3), de jucătoarea cehă Kristina Pliskova.

Daneza Caroline Wozniacki, nr.5 pe lista favoritelor, a părăsit în schimb competiția newyorkeză în turul secund, fiind învinsă în trei seturi, 6-2, 6-7 (5/7), 6-1, de rusoaica Ekaterina Makarova. Wozniacki trecuse în primul tur, cu 6-1, 7-5, de Mihaela Buzărnescu, românca evoluând în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *