Tendințe

Ce să păstrezi pentru sezonul toamnă/iarnă 2012-2013?

Unele rămân pentru câteva sezoane, iar altele dispar rapid. Deoarece toamna a început oficial în calendare, am zis să vă fac deciziile mai ușoare în privința hainelor pe care să le purtați și în sezonul rece, cele pe care să le aruncați sau să le cumpărați.

De păstrat

Peplum-ul sau volanele așezate în jurul taliei au fost cel mai în vogă detaliu al sezonului primăvară/vară-2012. Știrea bună este că rămâne pe poziții și în această toamnă.

După ce timp de două sezoane a fost un trend major, gulerul detașabil continuă să fie accesoriul nr. 1 și în sezonul care abia începe.
Culorile dulci pastelate, dar și imprimeurile florale vor face tranziția spre toamnă mult mai frumoasă. Ține cont însă, trebuie combinate cu piese neutre, negre sau maro.

Geanta tip-poștaș, purtată peste umăr, este atât de comodă, lăsându-ne mâinile libere, încât trebuie să o purtăm și în sezonul rece.

De aruncat

Vrei să-ți cumperi o nouă pereche de leggings? Mai bine nu! Dacă totuși ai dat peste o pereche care îți plac sau nu te poți despărți de cei vechi, poartă-i doar în casă, cu ciorapi.

Topuri ce lasă abdomenul la vedere – doar nu vrei să răcești, nu?
Pantofii sau cizmele cu platforme te fac mai înaltă și mai suplă, dar ești sigură că vrei să riști să-i porți pe ninsoare sau gheață? Prin urmare, uită de această tendință până vara următoare.

Albul, culoarea sezonului cald, a fost înlocuit cu nuanțe mai închise, în special cu mult negru.

De cumpărat

Pulovere mari – mare, mai mare, mult mai mare. Acestea sunt puloverele sezonului toamnă/iarnă 2012-2013. Unde mai pui că sunt foarte confortabile și călduroase.

Capa este o piesă elegantă clasică, uneori chiar futuristă. Poate fi perfect combinată cu o pereche de blugi skinny și cizme de călărie.
Cureaua îți va accentua talia, creând o siluetă feminină minunată.

De fiecare dată când port puloverele pe gât, simt că rămân fără aer. Totuși, aceste piese sunt foarte calde, moi și pot fi purtate la ținute clasice. Așadar, trebuie să le avem în garderoba noastră.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *