Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:14
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 19 Noiembrie 2016, ora 08:59

Ce se întâmplă cu corpul tău după ce nu mai foloseşti deodorant timp de un an

Marime Font

Folosirea unui deodorant a devenit unul dintre obiceiurile lumii moderne, iar acum nu ne putem imagina să ieşim din casă fără a-l aplică la axilă. 

Fie că este vorba despre un deodorant cu bilă, unul spray sau crema, deodorantul îţi asigura faptul că timp de 24 de ore vei avea axilă curată şi nu vei miroşi a transpiraţie.

Ei bine, multe femei sunt îngrijorate de un fapt extrem de grav, pe care mai multe femei l-au trăit chiar pe pielea lor.Au fost raportate cazuri de cancer la san din cauza folosirii deodorantului. Se pare că aluminiul din compoziţie ar fi responsabil de mai multe îmbolnăviri.

Elyse Brautigam, o tânăra în vârstă de 22 de ani, are un videoblog pe YouTube şi a mărturisit într-un dintre filmuleţele postate faptul că nu a mai folosit deodorant de an de zile, mai precis, din octombrie 2015.

De asemenea, tânăra a decis să renunţe şi la folosirea aparatului de ras pentru părul de la subraţ, iar acum l-a lăsat să crească în voie şi nu este deloc deranjată de aspectul sau.

Elyse a dezvăluit faptul că, deşi nu mai foloseşte deodorant şi că părul a crescut considerabil, zona axilei nu îi miroase deloc a transpiraţie.

Deşi spune că „transpiră” că un porc, transoiratia nu îi miroase deloc şi a mărturisit că secretul sau este regimul sau raw vegan.

„Corpul tău înceapă să miroasă diferit din cauza a ceea ce bagi în corp.Hormonii mei s-au balansat, iar mirosul corpului meu s-a schimbat”.


Elyse explică faptul că dietă să raw vegan nu are mirosuri puternice, în timp ce mâncarea gătită are mirosuri puternice care apoi se trasnmit prin piele şi dau mirosul neplăcut al transpiraţiei. 


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md