Frumusețe

Ce se întâmplă dacă te speli pe faţă cu busuioc şi miere

Ştii ce se întâmplă dacă te speli pe faţă cu busuioc şi miere? Poţi scapă de pielea uscată şi de reziduurile de la nivelul fetei, de acnee şi coşuri deranjante, dar şi de punctele negre cu ajutorul unui preparat eficient şi uşor de pus în aplicare.

Există numeroase remedii naturiste împotriva punctelor negre, a coşurilor, a roşeţii din pomeţi, a tenului cu aspect uscat. Unele dintre aceste soluţii naturiste sunt vechi de când e lumea, iar cel de faţă este secretul femeilor indiene. Mierea şi busuiocul, datorită proprietăţilor antibacteriene pe care le au, ajută la refacerea tenului curatându-l în profunzime.

Ce trebuie să faci:

1. Alege două legături de busuioc şi ţine-le în oţet vreme de 30 de minute. Pune-le apoi într-un vas cu apă rece că gheaţă. Spală-te mai întâi pe faţă cu apă în care a stat busuiocul pentru a-ţi pregăti tenul de tratamentul final.

2. Pisează busuiocul şi amestecă-l cu două linguriţe de miere până obţii un fel de pastă. Unge-te cu această soluţie pe faţă şi apoi lasă să îşi facă efectul timp de 10-15 minute. Atenţie, mierea curată tenul, însă dacă o laşi foarte mult pe faţă ta s-ar putea că efectele să nu fie cele dorite întrucât conţine mult zahăr.

3. După cele 15 minute, spală-te din nou cu apă în care a stat busuiocul înainte de pisare şi şterge-te cu un prosop pufos.

Iată ce se întâmplă cu tenul tău după acest remediu, urmat doar 3 zile la rând:

– scapi de eczeme;
– acneea se diminuează;
– nu vei mai avea deloc tenul uscat – acesta va capătă un aspect neted şi strălucitor;
– pielea ta va fi mai hidratata;
– tenul tău va fi readus la culoarea să naturală. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *