Actualitate

Ce spune Silvia Radu, cea care i-a luat locul lui Chirtoacă la primărie

Silvia Radu a menționat că a venit în această funcție fiind rugată de către Nistor Grozavu. S-a gândit foarte bine și a decis să accepte responsabilitatea, fiind conștientă că perioada aflării în funcția de primar interimar va fi scurtă.

La rândul său, Ruslan Codreanu, cel de-al doilea viceprimar numit prin ordinul lui Nistor Grozavu, a declarat că urmează să renunțe la mandatul de consilier municipal în, întrucât funcțiile sunt incompatibile. Chiar dacă decizia de a accepta funcția de viceprimar este riscantă din punct de vedere politic, își asumă responsabilitatea și onoarea să continue în Primărie toate lucrurile inițiate în Consiliul municipal Chișinău de către PPEM, partidul din care face parte.

Noii viceprimari își vor prezenta prioritățile în activitate într-o conferință de presă care urmează să fie organizată în zece zile.

Silvia Radu și Ruslan Codreanu au fost numiți luni, 6 noiembrie, viceprimari ai capitalei prin dispoziția primarului interimar. Totodată, Nistor Grozavu a semnat o declarație prin care a anunțat că se retrage din funcția de primar interimar. Interimatul funcției de primar general va fi asigurat de către Silvia Radu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *