Actualitate

Ce trebuie să schimbi la tine, în 2017, ca să îţi meargă bine în 2018. Sfaturi în funcţie de zodie

Iată ce trebuie să schimbi la ţine, în 2017, că să îţi meargă bine în 2018.

Berbec
Renunţă la impulsivitate şi învaţă să iei decizii după ce analizezi fiecare situaţie în parte. Vei regretă mai puţine acţiuni dacă faci acest lcuru.

Taur
Găseşte-ţi echilibrul. Poţi încerca yoga, meditaţie sau exerciţii de relaxare. Ai voie să te pui pe ţine pe primul plan.

Gemeni
Petrece mai mult timp cu adevăraţii prieteni şi mai puţin cu oamenii “cool” care doar vor să profite de ţine, dar îţi întorc spatele de fiecare dată când ai nevoie de ei.

Rac
Preia controlul asupra vieţii tale, nu-i mai lasă pe alţii să hotărască în locul tău ce este mai bine pentru ţine.

Leu
Citeşte mai mult, în special cărţi de dezvoltare personală, care să te impulsioneze să-ţi depăşeşti limitele.

Fecioara
Schimbă-ţi motto-ul! Acesta ar trebui să fie “Munceşte inteligent, nu mai mult!”. Vei găsi astfel echilibrul pe care îl cauţi, muncind fără să te epuizezi.

Balanţă
Petrece mai mult timp făcând activităţile care îţi produc plăcere, care te fac fericit. Renunţă la lucrurile pe care le faci din obligaţie. Este în regulă să refuzi şi să spui că NU vrei să faci ceva.

Scorpion
Înscrie-te la cursuri care să-ţi dezvolte cunoştinţele. Pot fi cursuri de scriere creativă, o limba străină sau lecţii de gătit. De preferat o activitate care să-ţi stimuleze creierul.

Săgetător
Dărâma pereţii care îţi înconjoară inima şi lasă oamenii să-ţi între la suflet. Nu toţi te vor răni. Dacă ai deja pereche, ai nevoie de întărirea relaţiei de cuplu, prin intermediul comunicării. Indiferent de situaţia în care te afli, începe cu o reconectare cu ţine însuţi.

Capricorn
Distrează-te! Spune DA la tot ce îţi produce plăcere. Provoacă-te, cumpără un bilet de avion şi du-te unde nici cu gândul n-ai ajuns. Eşti tânăr o singură dată!

Vărsător
Petrece mai mult timp cu ţine însuţi pentru a te cunoaşte mai bine. Între timp te-ai schimbat, ai evoluat. Cu cât vei şti mai multe despre ţine, cu atât vei fi mai puternic.

Peşti
Foloseşte-ţi creativitatea pentru a încerca un nou domeniu profesional. Fă lucrurile care te inspiră, transformă-ţi pasiunea într-o activitate care îţi aduce bani. Poate fi o călătorie lungă, dar va merită!

Sursă: inspireactachieve.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *