Actualitate

Ce trebuie sa stii daca vrei sa slabesti

Ce trebuie sa stii daca vrei sa slabesti

1. Fa-ti analizele medicale. Inainte de orice cura de slabire este bine sa stii care sunt nutrientii si vitaminele de care corpul tau nu poate fi lipsit chiar si pe durata unei diete. In plus, analizele iti vor spune daca kilogramele acumulate sunt cauzate de o afectiune sau nu.

2. Stabileste-ti tinte reale de atins. Gandeste obiectiv inainte sa slabesti. Daca vrei sa dai jos multe kilograme, acest lucru nu va fi posibil pocnind din degete.

3. Nu sari peste micul dejun. Chiar si doua oua prajite sau fierte cu niste salata sau castraveti ajuta la energizarea organismului. Niciodata sa nu iesi din casa fara sa mananci, chiar si daca esti la cura.

4. Misca-te. Daca nu faci miscare, orice dieta nu are valoare. Daca iti doresti sa slabesti sanatos este recomandat sa faci exercitii fizice zilnic, minimum 30 de minute. O dieta echilibrata trebuie insotita intotdeauna de sport, sustine Luis Alberto Zamora, nutritionist spaniol, scrie salud180.com.

5. Nu iti impune sa consumi alimente care nu iti plac. Chiar daca ai auzit ca iti fac bine si te ajuta sa slabesti, in timpul dietei nu ai de ce sa suferi. Inlocuieste alimentele pe care nu poti sa le mananci cu alte produse care sa contina aceiasi nutrienti. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *