Actualitate

Ceaiuri care întăresc părul

Iată care sunt ceaiurile care rezolvă problemele părului!

Ceaiul negru

Datorită conținutului ridicat de cafeină, ceaiul negru este ideal pentru părului lung deoarece hrănește și întărește firul de la rădăcină.

Cum se folosește:

Prepară o ceașcă de ceai negru și lasă-l să se răcească. Apoi, clătește părul șamponat cu ceaiul negru, lasă-l să acționeze o oră și jumătate, după care clătește cu apă călduță.

Ceai de oolong

Acest ceai este sursă bogată de antioxidanți – ei întăresc firul de păr, stimulează creșterea podoabei capilare și previne ruperea.

Cum se folosește:

Prepară o ceașcă de ceai de oolong și lasă-l să se răcească. Pune o lingură de suc de lămâie și apoi, clătește părul cu amestecul obținut. Lasă-l să acționeze 40 de minute, după care clătește cu apă călduță.

Ceai de rozmarin

Pentru fire de păr mai puternice și mai lungi, folosește ceaiul de rozmarin. Datorită proprietăților astringente, acest ceai nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a podoabei capilare.

Cum se folosește:

Prepară o ceașcă de ceai de rozmarin și lasă-l să se răcească. Apoi, clătește părul cu el, lasă-l să acționeze o oră, după care șamponează-l și clătește-l cu apă călduță.

Ceai de lavandă

Acest ceai este perfect pentru stimularea creșterii firului de păr. În plus, lavanda este sursă importantă de antioxidanți.

Cum se folosește:

Prepară o ceașcă de ceai de lavandă, adaugă în el două linguri de apă de trandafiri și lasă-l să se răcească. Clătește părul cu soluția obținută și las-o să acționeze 50 de minute. Apoi, șamponează și clătește părul cu apă călduță.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *