Horoscop

Cei din zodia BERBEC îşi doresc schimbare

Capricorn

Cu rabdarea treci marea. Zicala aceasta ti se potriveste de minune astazi. Nu te agita pentru ca nu vei reusi sa rezolvi nimic cu aceasta atitudine. Ba din contra, o sa te obosesti fara rost.

Varsator

Esti intr-o forma fizica buna si asta te va ajuta sa duci la bun sfarsit tot ceea ce o sa incepi astazi sau ceea ce trebuie finalizat. La sfarsitul zilei o sa faci un bilant si o sa realizezi ca ai fost mai productiv decat credeai.

Pesti

Dimineata o sa intampini cateva probleme de sanatate, insa dupa-amiaza totul se va rezolva si o sa te simti capabil de a face ceea ce ai pe lista. Totusi, opteaza pentru sarcini ceva mai simple.

Berbec

Incearca sa te concentrezi asupra relatiei personale pentru ca ai fost ocupat cu slujba si nu ai mai tinut cont si de cel drag. Pe de alta parte, este bine ca ai realizat ca nu este cazul sa continui cu acest comportament si ca iti doresti sa schimbi ceva.

Taur

Esti o persoana deschisa la nou si te intereseaza tot ceea ce nu ai mai facut pana acum. Cu toate acestea, ai grija sa nu te apuci sa faci sporturi extreme la o varsta inaintata pentru ca iti risti sanatatea. Limiteaza-te la ceea ce este potrivit pentru tine.

Gemeni

O sa te simti mult mai apropiat de partenerul de viata si relatia voastra va ajunge intr-o alta etapa. Te bucura enorm acest aspect si nu ai cuvinte sa iti exprimi emotiile.

Rac

Incearca sa nu iti mai calculezi fiecare pas pe care il faci si risca mai mult. Mereu ai facut totul gandindu-te la ce se intampla mai tarziu. Acum a venit vremea sa te lasi putin purtat de vant.

Leu

Ai foarte multe idei pentru petrecerea timpului liber din aceasta saptamani si incerci sa faci tot posibilul sa ii multumesti pe toti cei care vor sa te vada. O sa ai foarte multe intalniri si o sa petreci timp de calitate alaturi de cei dragi.

Fecioara

Afli ceva si desi ti se cere sa nu transmti mai departe informatia, nu te poti abtine si spui cuiva. Problema o reprezinta persoana care a auzit aceste lucruri, pentru ca le spune tuturor celor pe care ii intalnesti. O sa ai probleme din aceasta cauza.

Balanta

Urmeaza cateva schimbari in viata ta, asa ca asteapta-te la evenimente ce te vor lua prin uimire. La unele te gandeai, insa nu sperai sa se intample. Acum bucura-te de ceea ce iti ofera viata.

Scorpion

Ai o dispozitie buna si datorita acestui fapt o sa reusesti sa nu te mai simti stresat la birou. In ultima vreme aveai inima cat un purice cand mergeai la munca. Astazi se va schimba situatia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *